Charlize Theron a vorbit pentru prima dată despre motivul despărţirii de Sean Penn

30 martie 2016   News

Celebra actriţă a rupt tăcerea în afârşit în legătură cu despărţirea sa de Sean Penn. Deşi s-au despărţit în iunie 2015, tocmai acum a decis Charlize să dezvăluie motivul pentru care ea şi celebrul actor au mers pe căi separate.

Au fost împreună un an şi jumătate

Despărţirea celor doi, după o relaţie de un an şi jumătate, a dat naştere multor speculaţii. Mai mult de atât, presa internaţională titra ca totul a avut loc dintr-odată şi că decizia i-a aparţinut în totalitate lui Charlize, care ar fi rupt legătura cu Sean fără niciun cuvânt în plus.

Ei bine, acum, Charlize a găsit de cuviinţă să vorbească despre toate aceste supoziţii născute în jurul fostei sale relaţii. Astfel, actriţa a declarat că toate acele informaţii au fost false, că nu a fost vorba de nicio ruptură bruscă şi că decizia de a se despărţi a fost una comună. ”Există nevoia asta de-a transforma totul în senzaţional. Când te desparţi trebuie să fie la mijloc, neapărat, o dramă nebună sau o poveste incredibilă. Cât despre zvonurile privind faptul că eu l-aş fi blocat cu totul pe Sean, trebuie să recunosc că literalmente încă nu ştiu ce-nseamnă asta. (...) Eram într-o relaţie care nu mai funcţiona. Am decis amândoi că timpul să ne despărţim. Asta a fost.”, a declarat actriţa.

Charlize a profitat de ocazie şi a vorbit şi despre zvonul privind decizia lui Sean Penn de a-l adopta pe micuţul Jackson, copilul adoptat de Charlize. ”Ştirile care informau că Sean avea de gând să-l adopte pe Jackson au fost toate false. Nu este un lucru care să se întâmple în 18 luni. Nu-i poţi face asta unui copil”.

Iar despre faptul că motivul despărţirii ar fi fost faptul că Charlize şi-ar fi dorit să mai adopte un copil, iar Sean nu, actriţa a declarat că nici acest lucru nu este unul adevărat. Starul hollywoodian a menţionat că Sean era conştient încă de la începutul relaţiei că ea îşi mai doreşte un copil, aşa că venirea în familia actriţei a micuţei August nu a contribuit cu nimic la despărţirea celor doi.

Actriţa a adoptat un băieţel şi o fetiţă

”Am avut o înţelegere foarte clară. El ştia că mă gândesc să mai adopt un copil, însă că nu o voi face alături de el”, a precizat Charlize Theron.

În finalul interviului, Charlize a declarat că nu exclude posibilitatea de a mai adopta un copil.

Sursa foto: Arhivă personală

Mai multe