Charlize Theron, asaltată de poliţişti: află detaliile!

14 noiembrie 2014   News

Frumoasa actriţă de origine sud-africană s-a trezit cu ofiţeri de poliţie pe cap, în timpul unui picnic liniştit cu iubitul ei celebru, Sean Penn, şi fiul ei adoptat, Jackson (2). Toată distracţia lor s-a terminat când o femeie aflată în zonă, în Vasquez Rocks din Santa Clarita, a telefonat

Frumoasa actriţă de origine sud-africană s-a trezit cu ofiţeri de poliţie pe cap, în timpul unui picnic liniştit cu iubitul ei celebru, Sean Penn, şi fiul ei adoptat, Jackson (2). Toată distracţia lor s-a terminat când o femeie aflată în zonă, în Vasquez Rocks din Santa Clarita, a telefonat autorităţlor, îngrijorată că băieţelul de doi ani ţipa şi plângea cine ştie din ce motive.

Mai mult, înainte de asta, aceasta se apropiase de perechea de actori, începând să filmeze episodul cu Jackson plângând, în timp ce Charlize o ameninţa să nu se mai apropie de băiatul ei – de înţeles, de altfel.

După ce poliţiştii au chestionat-o pe actriţa de 39 de ani, aceştia şi-au dat seama că nu a fost vorba de niciun incident violent, ci de o atitudine normală a copilului, pus de mama sa să stea... “la colţ”, fără să aibă voie ea şi Sean Penn să se joace cu el, un timp scurt, ca pedeapsă că nu s-a comportat cum trebuie. Astfel, poliţilştii au concluzionat că Jackson nu a fost maltratat – starul fiind fotografiat în orele următoare ducându-l pe junior la şcoală, în Los Angeles.

FOTO GETTY

Mai multe