Charlize Theron se iubeşte cu fostul lui Halle Berry? Iată-i împreună!

15 iunie 2017   News

De când s-a despărţit de actorul Sean Penn, Charlize nu a mai fost văzută în compania niciunui bărbat, dedicându-se în totalitate meseriei sale, dar şi creşterii celor doi micuţi ai săi, băieţelul Jackson şi fetiţa August.

Surprinşi împreună la sfârşitul lunii mai

Iată, însă, că actriţa nu duce o viaţă atât de solitară pe cât lasă să se vadă. Chipurile, în prezent, Charlize Theron (44) se iubeşte cu nimeni altul decât Gabriel Aubrey, cel cu care actriţa Halle Berry a fost într-o relaţie amoroasă acum câţiva ani, şi cu care o are pe micuţa Nahla.

Halle Berry şi modelul Gabriel Aubry, în 2009

Potrivit revistei OK!, ediţia americană, actriţa din ”Mad Max: Fury Road” are o relaţie de câteva săptămâni cu modelul Gabriel Aubrey, pe care l-ar fi cunoscut, culmea, la şcoala copiilor lor.

Halle Berry, Nahla şi Maceo

Cei doi au fost surprinşi distrându-se împreună prin Santa Monica la sfârşitul lunii mai, ceea ce a alimentat şi mai mult zvonurile unei relaţii între cei doi. ”Chiar sunt îndrăgostiţi. Relaţia e la început, aşa că e de înţeles de ce vor să ţină relaţia secretă. Însă, e o conexiune naturală şi o atracţie evidentă între ei”, a declarat un apropiat de-al actriţei.

foto: captură DailyMail.co.uk

Mai multe