Charlize Theron se iubeşte cu starul din ”Big Little Lies”?

7 septembrie 2018   News

De câteva luni se tot zvoneşte că Charlize Theron, mamă a doi copii adoptaţi, se iubeşte cu Alexander Skarsgard, starul din „Big Little Lies”. Ei bine, recent, actorul de 41 de ani a adresat aceste zvonuri şi a ţinut să facă nişte precizări.

Alexander Skarsgard a dat revistei WSJ un interviu, în care a acceptat să vorbească şi despre presupusa idilă cu Charlize Theron. Sincer, starul hollywoodian a mărturisit că e la curent cu aceste zvonuri privitoare la o relaţie între el şi fosta lui colegă de platou, însă că nu-l... afectează. ”Nu mă afectează în niciun fel (n.r. să se creadă că formează un cuplu cu Charlize Theron). Oamenii pot crede fix ce vor”, a declarat Alexander fără să dezmintă ori să confirme zvonurile.

El a vorbit şi despre ideea de căsătorie, mărturisind că, deşi n-a ajuns până acum la altar, nu e o experienţă pe care o exclude din viaţa lui. ”Îmi place aventura de a călători, de a cunoaşte oameni noi şi de a munci din greu. Dar, să sperăm că într-o zi mă voi aşeza la casa mea”, a mărturisit Alexander.

Amintim că Charlize Theron şi Alexander Skarsgard s-au cunoscut acum şase ani, când au lucrat împreună la o peliculă. Acum se zvoneşte că şi-au reluat idila, întâlnindu-se cu ocazia unui nou proiect cinematografic.

Mai multe