Cher şi Tom Cruise au trăit o iubire pătimaşă. Ce mărturisiri face artista despre relaţia lor

15 martie 2022   News

Tom Cruise şi „Zeiţa pop” au fost iubiţi, dar pentru o scurtă perioadă. Cu toate acestea, timpul petrecut împreună a meritat, deoarece Cher a dezvăluit că într-un top cu marile ei iubiri, actorul ar ocupa un loc de frunte.

Tom Cruise se bucură de o carieră fantastică în industria divertismentului, care durează de decenii. Starul de la Hollywood a apărut în multe filme de top, inclusiv „Mission: Impossible” şi a câştigat mai multe distincţii, cum ar fi trei premii Globul de Aur, trei nominalizări la premiile Oscar şi o nominalizare la premiile Academiei Britanice de Film. 

În ciuda realizărilor sale, cariera nu este singurul lucru care l-a făcut celebru. Actorul a ţinut prima pagină a ziarelor şi cu aventurile sale. Cruise a fost căsătorit de trei ori, dar a fost implicat în multe alte relaţii.  O poveste de dragoste care a făcut oamenii să vorbească a fost relaţia lui cu cântăreaţa şi actriţa americană Cher. 

Într-un interviu din septembrie 2018 pentru Daily Mail, artista a împărtăşit detalii despre dragostea ei cu tânărul Tom Cruise. Vedeta a mărturisit că au ajuns să  formeze un cuplu datorită unei afecţiuni pe care amândoi o împărtăşesc: dislexie.  S-au cunoscut pentru prima dată în 1985, la nunta lui Sean Penn cu Madonna , în Malibu, dar nu a fost dragoste la prima vedere. Cher şi Cruise au început să fie interesaţi unul de celălalt când s-au întâlnit pentru a doua oară la Casa Albă. Cei doi au  participat la un eveniment despre afecţiunea de care suferă amândoi. Cruise a purtat un costum de gangster din anii 1920, aşa că nu putea trece neobservat. „Zeiţa Pop” a dezvăluit că s-a produs imediat o legătură între ei atunci când s-au cunoscut. Cu toate acestea, abia mai târziu în acel an au început să se întâlnească.

Cher şi Cruise au început o relaţie în ciuda diferenţei vârstă, care a stârnit multe reacţii publice. Cântăreaţa avea 38 de ani, în timp ce iubitul ei doar 22 de ani. 

În interviuri, Cher a spus întotdeauna doar lucruri bune despre actor. În 2013, a fost invitată la emisiunea „Watch What Happens Live With Andy Cohen”, unde a făcut o mărturisire surprinzătoare. Cohen a întrebat-o pe cântăreaţă unde se situează Cruise pe lista ei cu mari iubiri, iar Cher a precizat că el se află între „primii cinci”.

La scurt timp după ce relaţia lor s-a încheiat, Cher a anunţat că va lansa o carte de memorii „Onest”, în care va fi sinceră cu privire la relaţia ei cu celebrul actor. În timp ce mai mulţi fani au fost încântaţi de anunţ, Cruise a fost nemulţumit. O sursă a declarat pentru Daily Mirror că relaţia dintre el şi Cher rămâne un subiect delicat pentru actor.

Cruise nu este singura vedetă din „Top Gun” cu care Cher s-a întâlnit. În 1982, ea a început o relaţie cu Val Kilmer. Idila celor doi a durat doar doi ani. Chiar dacă toate relaţiile lui Cher s-au încheiat, ea încă păstrează legătura cu foştii iubiţi.

Motivul din spatele despărţirii de Cruise rămâne un mister. În timpul unui interviu, Cher a dezvăluit că ea şi Cruise s-au despărţit din cauza programului încărcat. Tom obţinuse un rol în „The Color of Money” şi trebuia să înceapă filmările în Chicago.

Din păcate, Cher nu a putut merge. În acel moment, actriţa a decis să pună capăt relaţiei. Câţiva ani mai târziu, solista a dezvăluit că rămâne fidelă principiului ei despre bărbaţi chiar şi în cazul lui Tom. Potrivit vedetei, un bărbat este ca un desert – nu este deloc o necesitate.

După ce s-au despărţit, Cruise s-a căsătorit cu Mimi Rogers, dar mariajul a durat doar trei ani. În acelaşi an, 199, starul s-a căsătorit cu Nicole Kidman. Ruptura dintre ei s-a produs după 11 ani.

Cruise s-a căsătorit pentru a treia oară, în 2006, cu Katie Holmes, dar a divorţat în 2012.

Mai multe