Cher, vizbil întinerită pe o copertă. Cum se apără artista?

13 septembrie 2018   News

Are 72 de ani şi e una dintre cele mai cunoscute artiste din întreaga lume. Timpul scurs de la debutul ei în lumea muzicii nu e unul deloc scurt şi, cu toate acestea, imaginea artistei a rămas una neîntinată. Cher este în continuare una dintre cele mai sexy cântăreţe, bucurându-se de un chip lipsit de riduri şi de o siluetă ca trasă prin inel.

Totuşi, cel mai recent shooting realizat de celebra cântăreaţă şi actriţă ne-o arată mult mai tânără decât o ştiam, iar explicaţia este una simplă. Chiar Cher ne-a oferit-o, glumind că, la şedinţa respectivă, purta ”o tonă” de machiaj. Aşadar, cei de la Atttude au editat coperta excesiv, scăzându-i artistei ani buni de pe chip.

Fanii nu s-au arătat deloc dezamăgiţi, ba dimpotrivă. Aceştia au apreciat umorul cântăreţei. ”Make-up. 2 kilograme de machiaj.”, a mărturisit, amuzată, Cher. Vorbind despre noul ei musical, ocazie cu care a realizat acest shooting, Cher a dezvăluit că încă nu l-a urmărit, căci nu obişnuieşte să se vadă. ”Încă n-am văzut tot filmul, căci nu sunt pregătită. O să-l văd la un moment dat. Nu prea îmi place să-mi văd filmele imediat”, spune ea.

Mai multe