Cheryl s-a despărţit de Liam Payne. Anunţul a fost făcut pe Twitter!

2 iulie 2018   News

După mai bine de doi ani de dragoste, Cheryl şi Liam Payne şi-au spus la revedere. Zvonuri despre despărţirea dintre cei doi au apărut prima dată în luna februarie a acestui an, când cântăreţii şi-ar mai fi oferit o şansă, de dragul băieţelului lor, Bear, care urma să împlinească un an în martie.

În luna febraurie, Cheryl chiar a negat zvonurile privind despărţirea lor, afirmând că nimănui nu-i pasă dacă în relaţia ei cu Liam sunt certuri şi că toate teoriile apărute în presă sunt ridicule şi ciudate. La acea vreme se zvonea că neînţelegerile lor vin din cauza diferenţei de vârstă dintre ei, dar şi din cauza faptului că Liam e plecat foarte mult în turnee.

Acum Cheryl a anunţat pe Twitter că ea şi Liam nu mai formează un cuplu, iar mesajul ei a fost postat şi pe contul artistului: „Ne pare rău că trebuie să anunţăm că drumurile noastre se despart. A fost o decizie greu de luat. Încă ne iubim ca familie. Bear este totul pentru noi şi vă rugăm să respectaţi dreptul nostrum la viaţa privată, până când vom rezolva totul împreună“.

Mai multe