Chiar a ajuns la medic după ce a fost 10 sezoane dr. Yang în ”Anatomia lui Grey”. Cât de ”şifonată” a părăsit serialul de mega succes Sandra Oh

31 august 2021   News

Câte probleme a avut Sandra Oh după rolul dr. Yang din ”Anatomia lui Grey”, care i-a adus celebritatea: ”A fost traumatizant”

Sandra Oh nu a digerat prea bine succesul adus de mega producţia de succes ”Anatomia lui Grey”. După ce a jucat în zece sezoane ale celebrului serial despre medici, ea a ajuns pe bune la medic.

Actriţa de origine canadiană, în vârstă de 50 de ani a vorbit la “Sunday Today” cu Willie Geist despre tot ce a însemnat ”Grey’s Anatomy” în viaţa sa.

Cine s-ar fi gândit că doctorul cu sângele cel mai rece din serial ar putea avea atâtea probleme? Oh a dezvăluit că a fost nevoie de multă terapie după experienţa pe care o numeşte ”traumatică”.

Chiar dacă rolul dr. Cristina Yang a înregistrat un mega succes: câteva nominalizări Emmy şi un premiu Golden Globe, ea şi-a anunţat plecarea în 2014.

”Îţi spun sincer, a fost traumatizant”, a mărturisit Oh. ”Spun asta cu referire strictă la repercusiunile legate de intimitate şi viaţă privată. Când ieşi din anonimat, e nevoie de abilităţi complexe pentru a nu-ţi pierde minţile. Am trecut prin toate etapele: nu am mai ieşit în oraş, m-am ascuns în restaurante, până la gestionarea situaţiei, a atenţiei, a aşteptărilor şi neapărat decizia de a nu-mi pierde identitatea, de a reuşi să fiu eu însămi”, a adăugat Sandra Oh.

Pentru a putea face faţă celebrităţii aduse de serial, actriţa a apelat la ajutor medical specializat pe probleme mentale. ”Nu glumesc, sănătatea mentală este foarte importantă. Trebuie să lucrezi să-ţi găseşti calea, să rămâi ancorat în tine. Şi de multe ori, asta înseamnă să înveţi să spui nu”, explică actriţa, ca un om ce s-a confruntat cu această situaţie.

Chiar dacă fanii încă mai cer o apariţie a dr. Yang în serial, ca oaspete, Sandra Oh spune că nu ar mai reveni niciodată în acel platou. Vedeta asiatică e decisă: ”Am plecat din pielea acelui personaj”.

Interesant cum nu mai rezonează acum cu un rol care i s-a potrivit mănuşă, iar toate astea nu fac decât să-i întristeze pe fanii ”Anatomia lui Grey”.

Foto: Profimedia

Mai multe