Chiar sub nasul ei! Vezi cu cine a înşelat-o Gavin Rossdale pe Gwen Stefani!

12 noiembrie 2015   News

Un final foarte trist pentru mariajul dintre Gwen Stefani şi Gavin Rossdale. Presa americană titrează că cei 13 ani de mariaj s-au încheiat din cauza adulterului!

[caption id="attachment_392601" align="alignnone" width="640"] Gavin, Gwen[/caption]

Vestea că Gavin a înşelat-o pe Gwen a căzut ca un trăsnet în presa internaţională. Însă, mai revoltător este persoana cu care a înşelat-o pe mama copiilor lui.

Potrivit Us Weekly, Gwen a decis să divorţeze după ce a descoperit că soţul său a înşelat-o timp de trei ani cu nimeni alta decât dădaca copiilor, o femeie numită Mindy Mann.

În luna februarie, Gwen (46) a descoperit aventura de lungă durată a lui Rossdale cu Mindy, după ce cântăreaţa a dat peste nişte mesaje explicite pe care cei doi şi le-au dat în tot acel timp. Printre acele mesaje se găseau şi fotografii nud cu dădaca, dar şi detaliile întâlnirilor pentru sex.

”iPad-ul era sincronizat la telefonul lui Gavin. Cealaltă dădacă a descoperit mesajele pe care cei doi şi le-au trimis.”, a dedicat un apropiat al lui Gwen.

Aceeaşi sursă susţine că imediat după acest moment Mindy a fost concediată. Gavin, însă, a convins-o la acea vreme pe Gwen că a fost vorba doar de câteva flirturi şi că de fapt nu a existat contact sexual. Câteva luni mai târziu, Gavin şi-a recunoscut aventura, iar Gwen a intentat divorţ.

Cuplul a anunţat că vor divorţa în luna august.

Apropiatul lui Gwen a mai declarat că relaţia dintre Gavin şi Mindy a durat mai mult de trei ani, de fapt, şi că include şi perioada în care Gwen era însărcinată cu Apollo. ”Totul s-a petrecut chiar sub nasul ei. (...) Gwen a fost devastată.”, a mai spus acesta.

Mai multe