Chris Brown dă cărţile pe faţă. Cum a bătut-o pe Rihanna până a umplut-o de sânge

16 august 2017   News

Au avut o relaţie plină de scântei, ba chiar una extrem de violentă, căci Riri a scăpat plină de vânătăi din mâinile celebrului rapper.  Acum, la 8 ani de la nefericitul eveniment din 2009, Chris Brown rememorează momentul în care a umplut-o pe Riri de sânge, dar şi începuturile relaţiei lor. El avea 15 ani, iar ea 16, atunci când s-au întâlnit pentru prima oară şi s-au îndrăgostit extrem de repede.

Mai sincer ca niciodată, rapperul de 28 de ani a povestit totul într-un nou clip pentru documentarul său "Chris Brown: Welcome To My Life", moment în care a descris cum au evoluat lucrurile în relaţia cu artista. După ce i-a mărturisit Rihannei că s-a culcat cu o fostă angajată, anterior relaţiei lor, deşi negase acest lucru şi, după ce a spus că el şi Riri nu au o relaţie cu implicare emoţională mare, lucrurile au devenit extrem de violente între cele două staruri.

Vorbind despre incindentul care a făcut  primele pagini ale ziarelor internaţionale, Chris a mărturisit: "M-a urât. După aceea, am încercat totul. Nu-i păsa, nu avea încredere în mine. De acolo, lucrurile au început să fie din ce în ce mai urâte, culminate cu certuri, agresiuni verbale şi fizice.  Încă o mai iubesc pe Rihanna, dar voi fi foarte sincer - ne-am luptat unul cu celălalt, m-a lovit, am lovit-o şi în felul acesta nu era ok. A existat întotdeauna un punct în care ajungeam să vorbim şi să ne certăm. Dacă mă duceam pe scenă cu o zgârietură pe faţă, trebuia să explic. Nu mai vreau să pun mâna pe vreo femeie în felul acela. M-am simţit ca un monstru."

Chris Brown şi-a ratat cariera după ce a bătut-o pe Rihanna.

Noaptea cu pricina a început după ce femeia cu care Chris fusese în trecut, a apărut la o petrecere la care erau prezenţi atât Chris, cât şi Rihanna. El recunoaşte că i-a cerut fostei, înainte de petrecere, să nu mai meargă în locuri în care ar putea da nas în nas.  "Asta mi-a schimbat viaţa", a continuat el rememorând acea noapte. Rihanna s-a înfuriat: "mi-a aruncat telefonul, a început să mă lovească, eram în Lamborghini şi se lupta cu mine. Îmi amintesc că a încercat să mă lovească, iar atunci am lovit-o şi eu cu adevărat. I-am dat un pumn de i-am spart buza şi am fost în stare de şoc. Ea a început să mă scuipe cu sânge, ceea ce m-a enervat şi mai tare. A fost o adevărată luptă."

Ca urmare a acestui incident, Chris s-a declarat vinovat, a primit interdicţia de a se apropia de artistă timp de 5 ani şi a fost obligat să facă muncă în folosul comunităţii. Rihanna a suferit enorm după cel care a reprezentat prima ei dragoste. Într-un show Oprah din 2012, Riri spunea:  "Mi-am pierdut cel mai bun prieten - dar şi tot ceea ce simţeam-  într-o noapte, şi nu am putut controla asta."

Foto: Arhiva OK!

Mai multe