Chrissy Teigen a dezvăluit sexul bebeluşului nr. 2

29 ianuarie 2018   News

Are o fetiţă superbă, pe nume Luna, şi se pregăteşte să-i dea naştere bebeluşului cu nr. 2. Chrissy Teigen s-a prezentat la braţul soţului său la Premiile Grammy, eveniment care a avut loc aseară, la Madison Square Garden, New York.

Chrissy se pregăteşte să-l aducă pe lume bebeluşul nr. 2

Însărcinată cu al doilea copil, Chrissy Teigen a strălucit pe covorul roşu al Premiilor Grammy. Aceasta a purtat o creaţie a designerului Yanina Couture, argintie, care i-a scos în evidenţă burtica deja proeminentă. Iar stylingul a fost fără cusur, optând pentru bucle lejere, un make-up discret şi bijuterii preţioase.

Imediat după petrecere, Chrissy a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de la acest eveniment, ocazie cu care a dezvăluit şi sexului bebeluşului nr. 2. ”Mama şi băieţelul ei”, a fost descrierea care a însoţit această imagine inedită cu vedeta de 31 de ani.

Chrissy Teigen şi John Legend vor avea un băieţel

Aşadar, cel de-al doilea copil al cântăreţului John Legend şi-al soţiei sale va fi un băieţel, deşi mulţi bănuiau că ar fi vorba de o fetiţă. Amintim că şi-n cazul acestei sarcini, Chrissy a apelat la fertilizare în vitro, aşa cum s-a întâmplat în cazul fetiţei Luna.

foto: Getty Images

Mai multe