Chrissy Teigen şi-a modificat faţa cu ajutorul operaţiilor. Vedeta este acum de nerecunoscut

15 septembrie 2021   News

Chrissy Teigen a dezvăluit că a suferit o intervenţie chirurgicală. Vedeta şi-a scos grăsimea din obraji şi nu regretă nimic.

„Am făcut chestia aia de eliminare a grăsimii bucale la dr Jason Diamond”, a spus Chrissy, în timp ce îşi arăta obrajii pentru a se vedea că acum are o faţă mult mai tonifiată. "Am renunţat la băut, iar rezultatele chiar se văd. Îmi place. Da, am făcut-o".

Soţia lui John Legend, care a dezvăluit că a renunţat la alcool în decembrie anul trecut, dar de atunci a mai câteva avut câteva scăpări, mărturiseşte că nu este jenată de operaţie. 

Diamond este un la ora actuală un chirurg respectat.

Mamă a doi copii, Teigen a fost foarte deschisă în trecut cu privire la schimbările suferite şi chiar a glumit cu reporterii: „Totul despre mine este fals, cu excepţia obrajilor mei”.

Fostul model a dezvăluit anterior că a suferit o liposuscţie la nivelul axilei în 2017. „Este un mare secret, dar nu-mi pasă”, a adăugat ea, când a intrat sub cuţit, în timp ce admitea că procedura i-a sporit stima de sine. „M-a făcut să mă simt bine în rochii, mai încrezătoare. Nu am regrete, sincer".

Diva a recunoscut că şi-a injectat botox în subsuori pentru ascăpa de transpiraţie. În plus, Teigen şi-a mărit sânii la începutul carierei sale, dar a îndepărtat implanturile anul trecut, în iunie.

Mai multe