Chrissy Teigen și John Legend au făcut publică prima fotografie a bebelușului lor

19 ianuarie 2023   News

La o săptămână de când au devenit din nou părinți, cei doi au dezvăluit numele și sexul nou-născutului lor.

Chrissy Teigen și John Legend, care și-au putut ține, în sfârșit, în brațe micuțul vinerea trecută, pe 13 ianuarie, au împărtășit lumii numele și sexul nou-născutului lor.

"Ea este aici! Esti Maxine Stephens - casa este plină de viață și familia noastră nu ar putea fi mai fericită", a scris Chrissy pe Instagram pe 19 ianuarie, alături de o fotografie de familie. "Tati varsă lacrimi de bucurie în fiecare noapte văzându-i pe Luna și Miles atât de plini de iubire, iar eu învăț că încă mai ai nevoie de scutece cu o cezariană!? Suntem în extaz. Vă mulțumim pentru toată dragostea și urările de bine - le simțim pe toate!"

John - pe numele real John Stephens - a dat vestea că Esti a venit pe lume în timpul unui concert privat. În timpul spectacolului, el a împărtășit că bebelușul lor a venit pe lume mai devreme în acea dimineață, spunând: "Ce zi binecuvântată!". El a mai spus că, deși nu a dormit mult, s-a simțit "energizat" după ce a petrecut mult timp la spital.

Anunțul a venit la cinci luni după ce Chrissy Teigen, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că este din nou însărcinată, după ce a apelat la o fertilizare in vitro. "1 miliard de injecții mai târziu (în picior în ultima vreme, după cum puteți vedea!), avem încă unul pe drum", le-a spus modelul urmăritorilor ei de pe Instagram în august 2022.

John Legend (44) și Chrissy Teigen, care sunt și părinții fiicei Luna, în vârstă de 6 ani, și ai fiului Miles, în vârstă de 4 ani, au devenit din nou părinți la mai bine de doi ani după ce modelul a suferit un avort spontan, în timp ce era însărcinată cu un băiețel. Chrissy a împărtășit atunci vestea sfâșietoare pe rețelele de socializare.

FOTO: Instagram

Mai multe