Chrissy Teigen şi John Legend, din nou părinţi! Iată prima fotografie cu Chrissy însărcinată!

22 noiembrie 2017   News

Veşti fericite vin din partea familiei Teigen-Legend! Un al doilea prichindel îi va ţine, în curând, companie micuţei Luna, căci Chrissy e însărcinată din nou! Fostul model a postat deja prima fotografie cu burtica proeminentă!

Fotografiaţi acum câteva săptămâni. Chrissy şi John vor deveni părinţi a doua oară

Fanii internauţi au avut o surpriză de proporţii, ieri, când soţia muzicianului John Legend a anunţat în mediul online că e însărcinată cu al doilea copil. ”Sunt foarte încântată că nu trebuie să mai ascund asta. Oricum, celor cărora le-am spus zilele aceastea mi-au replicat că <<ah, da, ştiam deja>>”, a fost descrierea amuzantă care a însoţit prima fotografie cu Chrissy însărcinată a doua oară.

Ulterior, fericita mămică (31) a postat şi-un video în care apare alături de fetiţa ei de un an şi jumătate, micuţa Luna, şi vorbind despre frăţiorul sau surioara sa. ”Luna. Cine e aici?”, ”Un bebeluş”, pot fi auzite cele două în acea înregistrare.

Amintim că John şi Chrissy au vorbit despre dorinţa de a avea un al doilea copil în urmă cu câteva luni, anunţând că vor apela la acelaşi tratament de fertilitate care i-a ajutat s-o aibă pe Luna.

foto: Instagram

Mai multe