Christina Aguilera a născut. Cum şi-a numit copilul?

18 august 2014   News

Sâmbăta trecută,cântăreaţa de 33 de ani a adus pe lume, prin cezariană, o fetiţă, primul ei copil cu logodnicul său, Matt Rutler, conform surselor revistei Us Weekly

Sâmbăta trecută,cântăreaţa de 33 de ani a adus pe lume, prin cezariană, o fetiţă, primul ei copil cu logodnicul său, Matt Rutler, conform surselor revistei Us Weekly. Christina a născut la faimosul spital Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles.

Actualizare: Potrivit Twitter, proaspăta mamă a scris: "Aşa de mândră că am adus-o pe lume pe frumoasa noastră fiică, Summer Rain Rutler!"

Cu puţin înainte de a naşte, ea a apărut complet goală într-un pictorial pentru V Magazine, afişând o sarcină foarte proeminentă. "Ca femeie, sunt mândră de corpul meu în toate fazele vieţii, nu mă tem şi sunt încrezătoare în a mă lăsa purtată în necunoscutul viitorului", a declarat artista.

Vestea că ea şi Matt, cu care are o relaţie din 2010, vor avea primul lor copil a fost anunţată în februarie, la scurt timp după ce au anunţat şi logodna. Christina mai are un fiu de 6 ani, Max Liron Bratman, cu fostul soţ, Jordan Bratman.

Baby loves NYC ❤️ pic.twitter.com/RdG9mMGB9E — Christina Aguilera (@xtina) April 17, 2014

Baby loves NYC ❤️ pic.twitter.com/RdG9mMGB9E

— Christina Aguilera (@xtina) April 17, 2014

FOTO V Magazine

Mai multe