Christina Applegate, alături de fiică, la prima gală de premiere de când a fost diagnosticată cu SM

17 ianuarie 2023   News

Premiile Criticilor Americani de Film și-au desemnat câștigătorii și în 2023.

Iar Christina Applegate nu a lipsit de la ceremonie, fiind totodată și prima ieșire în public la o gală, de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, o boală îngrozitoare, care o pune pe actriță într-o situație delicată.

Actrița a fost însoțită de fiica sa în vârstă de 11 ani, Sadie Grace LeNoble, și au reușit să se asorteze foarte bine împreună, în costume negre asemănătoare.

Sadie Grace LeNoble este fiica actriței Christina Applegate și a soțului său, muzicianul olandez Martyn LeNoble.

Vedeta celebră în România pentru rolul său emblematic din serialul de comedie ”Familia Bundy” are 39 de ani și duce o luptă aprigă împotriva diagnosticului de scleroză multiplă, pe care l-a primit în plină pandemie, în 2021, când a făcut 50 de ani. A anunțat sec: ”Azi împlinesc 50 de ani și am SM. E un diagnostic greu de dus, vă trimit iubirea mea.” Cu toate acestea, boala nu a reușit s-o scoată pe tușă, căci Christina Applegate ține cu dinții de cariera sa și în ciuda dificultăților fizice care au apărut, a dus la bun sfârșit o nouă serie a serialului “Dead to Me”, care poate fi urmărit pe Netflix.

Cele două au fost foarte cochete, în negru, la Premiile Criticilor Americani de Film 2023. Christina Applegate a optat pentru un costum negru, menit să-i ascundă imperfecțiunile, după ce a luat în greutate, coliere cu diamante, bastonul nelipsit și cizme Dr. Martens, în valoare de 200 de dolari.

Fiica de 11 ani s-a îmbrăcat aproape identic, doar că al său costum era negru cu dungi. Adolescenta nu a renunțat la masca de protecție, care îi acoperea aproape toată figura.

Pe Twitter, Christina Applegate le-a arătat fanilor că-și făcuse manichiura întocmai ca personajul său din “Dead to Me”.

Actrița a fost nominalizată pentru rolul său din această comedie la Premiul de Cea mai bună Actriță.

În noiembrie 2022, Christina Applegate a avut parte de o mare bucurie: a primit o stea pe Walk of Fame și s-a reîntâlnit cu colegii săi din ”Familia Bundy”, serialul care i-a adus cea mai mare faimă și care i-a propulsat cariera.

Diva a pășit în picioarele goale pe Hollywood Walk of Fame, ajutată de bastonul său cu pietricele și susținută de foștii săi colegi din ”Familia Bundy”: David Faustino(Bud), Katey Sagal (Peggy) și Amanda Bearse (Marcie).

Christina Applegate a vorbit cu sinceritate despre boala sa gravă, care îi distruge lent, dar sigur, comunicarea dintre creier și corp.

”Ziua aceasta înseamnă pentru mine mai mult decât vă puteți imagina”, a mărturisit Christina Applegate mulțimii strânse.

Foto: Profimedia / Getty

Mai multe