Cindy Crawford a realizat un shooting foto retro senzaţional. Cum pozează la 51 de ani!

19 februarie 2018   News

Fiica ei de 16 ani este o revelaţie în lumea modei, dar nici celebra mamă nu a încetat să uimească. Cu o carieră în industria fashion de mai bine de 3 decenii, frumoasa Cindy Crawford îi face concurenţă serioasă fiicei Kaia Gerber. Dacă adolescenta a defilat în show-urile unor branduri celebre la Săptămâna Modei de la New York, mama a pozat retro pentru revista Pop Magazine, iar imaginile sunt superbe.

Ea este una dintre cele mai faimoase chipuri din industria modei, cu o carieră de vis prin anii 1980 - 1990, iar acum a dovedit că încă este în formă pentru un shooting foto care să facă furori pe Internet. Şi nu e vorba de o şedinţă foto sexy, îmbrăcată sumar, ci de o sesiune de fotografii retro, cu atitudine de divă. Modelul a îmbrăcat haine tematice şi a acceptat propunere de a se fotografia lângă un Lamborghini vechi.

Cu un look simplu, cu machiaj specific şi părul cu volum, Cindy a părut femeia fatală la volanul maşinii roşii, dar şi în ipostaze mult mai cool, aflată sub maşină sau cu capota ridicată şi cu o şurubelniţă în mână.

  

Foto: Charlotte Wales/ POP

Mai multe