Cindy Crawford, apariție rock la 58 de ani, lângă soț. Cum arată top modelul în pantaloni de piele

14 octombrie 2024   News

Cindy Crawford, în vârstă de 58 de ani, poartă pantaloni de piele la o ieșire alături de soțul Rande Gerber, la Hollywood. Cei doi au savurat un concert Mötley Crüe la faimoasa locație The Whiskey din LA.

Vârsta top modelului este trădată doar de câteva riduri la nivelul feței. La corp, este aceeași bombă sexy care punea pe jar imaginația bărbaților din toată lumea.

Însă numai unul are norocul să fie iubit de divă: soțul Rande Gerber.

Frumoasa Cindy Crawford a fost ravisantă în ținuta rock, atât de potrivită evenimentului la care au participat.

Șatena s-a fotografiat și alături de Courtney Sixx, producătoare la Hollywood și soția basistului trupei Mötley Crüe.

În timp ce Courtney Sixx a optat pentru o salopetă animal print super mulată și decoltată, Cindy Crawford a arătat spectaculos în pantaloni de piele negri, cămașă roșie, taior negru și o foarte șic eșarfă Givenchy.

Evenimentul a avut loc vineri, iar Cindy și Rande au dat autografe. Potrivit HELLO!, ieșirea de vineri seara nu a fost lipsită de peripeții, căci în local o bătaie a izbucnit și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele.

Cindy și Rande au revenit la Los Angeles, unde dețin o proprietate superbă pe plajă în Malibu, California.

Top modelul care face parte din ”generația de aur” a frumoaselor, alături de nume sonore ca Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, are la 58 de ani un abdomen ca-n tinerețe, când defila pe marile podiumuri.

Cindy Crawford e conștientă de atuurile sale fizice și acordă foarte mult timp antrenamentelor care o țin în formă.

În 2021, Cindy Crawford a făcut furori cu reclama la Pepsi recreată. Atunci avea 55 de ani și a recreat o imagine celebră din 1992, în acelaşi loc în care a pozat în tinereţe, pentru scopuri caritabile.

Cu această ocazie, elebrul top model a îmbrăcat fără probleme pantalonii scurţi, maioul alb sexy şi decoltat şi tocuri ameţitoare. Cindy Crawford şi și fotograful David Yarrow au lucrat la acest proiect uluitor ca să strângă fonduri pentru spitalul de copii din Madison, Wisconsin, unde fratele vedetei a fost tratat în trecut de leucemie.

Foto: Profimedia

Mai multe