Cine a învins-o pe Miley Cyrus la titlul de Entertainerul anului?

24 decembrie 2013   News

Mai avem speranţă în ceea ce priveşte modelele „de pe sticlă” care ne-au asaltat cu prezenţa lor cu orice ocazie, căci dizgraţioasa cântăreaţă de 21 de ani a fost întrecută cu un singur vot

Mai avem speranţă în ceea ce priveşte modelele „de pe sticlă” care ne-au asaltat cu prezenţa lor cu orice ocazie, căci dizgraţioasa cântăreaţă de 21 de ani a fost întrecută cu un singur vot la gala Associated Press 2013, pentru titlul de Omul de divertisment al anului.

Cine a preluat conducerea? Nimeni alta decât frumoasa şi carismatica Jennifer Lawrence (23), care a devenit bună prietenă cu fostul logodnic al lui Miley, Liam Hemsworth. Acum, actriţa a mai câştigat şi premiul pentru cea mai puternică influenţă în divertisment şi cultură pe anul care trece, datorită voturilor media. Jen a avut 15 voturi, iar Miley 14.

Un an plin pentru imaginea Dior, care a început anul cu un Oscar pentru cea mai bună actriţă, a cucerit topurile cu seria “Jocurile foamei”şi se pregăteşte de succesul filmului American Hustle, care a fost nominalizat la Globurile de Aur şi Screen Actors Guild Award.

FOTO WENN

Mai multe