Cine e Daria Batschi-Beleca, concurenta care a primit Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu la "Românii au talent". Vrea să devină profesoară

1 martie 2021   News

Daria Batschi-Beleca a urcat pe scena de la "Românii au talent" şi a impresionat. Andi Moisescu a fost cucerit şi i-a oferit Golden Buzz-ul, a trimis-o direct în semifinala emisiunii. 

Daria Batschi este elevă la un liceu de artă din Bucureşti. Aceasta şi-a făcut apariţia la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr spectaculos de artă şi anume, cântatul la harpă. Eleva studiază acest instrument muzical încă din clasa a 5-a, iar cel mai mare vis al ei este să ajungă solistă la harpă, dar şi profesor.

„Harpa nu este deloc plictisitoare, din contră, e un instrument elegant, e ceva mai deosebit, nu găseşti oriunde harpist. Sunt foarte puţine persoane care cântă la harpă sau au înclinaţii de genul ăsta şi e un instrument aparte. Am descoperit harpa în clasa a cinci a când am dat admitere la George Enescu. Voiam să dau la pian, dar a trebuit să dau la alt instrument. Pian ar fi trebuit să fac din clasa întâi, aşa că mi s-a dat o listă de instrumente printre care mi s-a dat şi harpa, am să o văd şi am zis că nu mai vreau să văd şi alte instrumente, fiindcă îmi place harpa şi vreau să rămân la harpă”, a declarat Daria la Pro TV.

Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz-ul

”Eşti dispusă să răscolim lumea?” a întrebat-o Andi Moisescu, apoi a apăsat pe Golden Buzz, moment în care Daria nu a realizat ce i se întâmplă cu adevărat. Bucuria a fost una de nedescris, iar reacţia ei din clipa în care şi-a dat seama de gestul făcut de Andi a fost una pe măsură.

”Mă simt plină de emoţii de tot felul, dar nu rele. Sunt de la excepţionale în sus. Încă nu conştientizez ce s-a întâmplat. Iniţial nu am ştiut ce s-a întâmplat”, a mărturisit Daria.

Foto: Pro TV

Mai multe