Cine e iubita misterioasă a lui Mick Jagger?

16 iunie 2014   News

Poze compromiţătoare cu starul rock şi o femeie frumoasă, la balconul unui hotel din Elveţia au apărut în presă, stârnind rumoare privind viaţa personală a acestuia, cu atât mai mult cu cât au trecut nici 3 luni de cândpartenera sa, L’Wren Scott, s-a sinucis.

Poze compromiţătoare cu starul rock şi o femeie frumoasă, la balconul unui hotel din Elveţia au apărut în presă, stârnind rumoare privind viaţa personală a acestuia. Cu atât mai mult cu cât au trecut nici 3 luni de când partenera sa, L’Wren Scott, s-a sinucis.

Surse susţin că între frumoasa balerină şi Mick Jagger – mai în vârstă decât ea cu 43 de ani – nu s-ar fi întâmplat nimic romantic până luna aceasta. Totuşi, fotografiile şi articolele din presă - în care cei doi au putut fi văzuţi în ipostaze intime, îmbrăcaţi comod şi cu părul răvăşit, ca şi cum ar fi dormit împreună şi abia s-ar fi trezit, au înfuriat-o pe sora fostei lui partenere, Jan Shane, care l-a mustrat public: “Aceste fotografii n-au cum să nu mă facă să mă întreb ce simte şi gândeşte cu adevărat Mick. Fiica lui spune că el încă e distrus şi devastat de pierderea surorii mele, dar când vezi pozele astea – el nu se va schimba niciodată”, a declarat Jan pentru ziarul Sunday Mirror.

Bruneta surprinsă la balconul hotelului, sărutându-l tandru pe Sir Mick Jagger pe cap, este cu mult mai tânără decât acesta: Melanie Hamrick este o balerină americană în vârstă de 27 de ani, şi rockerul ar fi întâlnit-o pe aceasta cu 3 săptămâni înainte de moartea iubitei sale – cu care a avut o relaţie 13 ani. Fapt confirmat şi de purtătorul de cuvânt al starului: Jagger şi Melanie s-au cunoscut când membrii trupei sale de dans au primit acces în culisele show-ului Rolling Stones în Tokyo, Japonia, pe 24 februarie.

Melanie Hamrick

Designerul L’Wren Scott i-a lăsat iubitului ei toată averea ei, în valoare de 9 milioane de dolari. Din păcate, ea s-a sinucis pe 17 martie, anul acesta.

FOTO WENN, The New York Times, Twitter

Mai multe