Cine e tatăl fetiţei Corinei Dănilă? Bărbatul a avut o relaţie cu sora lui Catrinel Menghia, iar acum se iubeşte cu o jucătoare de tenis

16 decembrie 2019   News

Corina Dănilă are o fiică frumoasă, care creşte pe zi ce trece. Îşi face mama mândră, dar şi tatăl care apare mai puţin în lumina reflectoarelor, dar e cunoscut în lumea mondenă. 

Nu mulţi ştiu, dar Corina Dănilă s-a despărţit de ani buni de tatăl fiicei sale. Aceasta a avut o relaţie cu pilotul de raliuri Norris Măgeanu. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste. În anul 2004, Corina a adus-o pe lume pe fetiţa lor, Rianna. Cinci ani mai târziu şi-au spus adio. 

În 2013, Norris Măgeanu făcea o nouă cucerire. Acesta s-a iubit cu sora lui Catrinel Menghia. Cuceritor şi şarmant, Norris Măgeanu a impresionat-o pe Lorena cu calităţile sale. Pe vremea aceea, cei doi se fotografiau la o nuntă care a avut loc la Casa Centrală a Armatei. Pilotul era în culmea fericirii alături de sora lui Catrinel Menghia, care, la rândul ei, părea să se simtă foarte bine în compania lui Norris. Nici aceasta iubire nu a durat prea mult însă, au pus punct poveştii de iubire. 

Acum, în 2019, Norris Măgeanu se iubeşte cu o cunoscută jucătoare de tenis. Acesta a însoţit-o şi a încurajat-o pe sportivă la un turneu important din Dubai. Acolo, cei doi au făcut poze împreună, semn că se simt bine unul în compania altuia. 

Mai multe