Cine este actorul care face meditaţie gol?

2 aprilie 2015   News

„Am luat o mică pauză de la actorie pentru a mă dedica hobby-ului meu, meditaţia în pielea goală“, a scris, ieri, acest actor faimos, pe contul lui de Instagram, postând, evident, şi o fotografie doveditoare. Din fericire (sau din păcate, depinde

„Am luat o mică pauză de la actorie pentru a mă dedica hobby-ului meu, meditaţia în pielea goală“, a scris, ieri, acest actor faimos, pe contul lui de Instagram, postând, evident, şi o fotografie doveditoare.

Din fericire (sau din păcate, depinde din ce unghi priveşti), acesta este imortalizat cu spatele, nefiind vorba de un nud frontal.

Postura este, într-adevăr, una profund spirituală, arătându-l pe Josh Duhamel, actorul de 42 de ani despre care vorbim, aşezat în poziţia lotusului şi meditând în vârf de munte. Având în vedere că ieri a fost Ziua Păcălelilor, tindem să credem că yoghinul în cauză nu este chiar Josh, aşa cum pretinde soţul lui Fergie.

Aşadar, Duhamel este un alt star de la Hollywood care s-a alăturat, ieri, valului de glume virtuale făcute de clebrităţi, în buna tradiţie de 1 aprilie.

Taking a little break from acting to pursue my love of nude meditation. A photo posted by Josh Duhamel (@joshduhamel) on Apr 1, 2015 at 1:44pm PDT

Taking a little break from acting to pursue my love of nude meditation.

A photo posted by Josh Duhamel (@joshduhamel) on Apr 1, 2015 at 1:44pm PDT

Mai multe