„Cine este femeia asta şi de ce mi-ar păsa?“ Care dintre fiii lui Bruce Jenner a reacţionat aşa?

2 iunie 2015   News

În timp ce fiicele lui cele iubitoare de faimă, precum Kourtney, 36 de ani, Kim, 34, Khloe, 30, Kendall, 19, şi Kylie, 17, s-au grăbit să se declare alături de tatăl lor transsexual, fostul Bruce Jenner, actuala Caitlyn, o voce familiară acestuia a dezaprobat

În timp ce fiicele lui cele iubitoare de faimă, precum Kourtney, 36 de ani, Kim, 34, Khloe, 30, Kendall, 19, şi Kylie, 17, s-au grăbit să se declare alături de tatăl lor transsexual, fostul Bruce Jenner, actuala Caitlyn, o voce familiară acestuia a dezaprobat schimbarea lui de sex.

Este vorba despre Rob Kardashian, singurul din familie care s-a retars din lumina reflectoarelor şi care a reacţionat destul de dur când a văzut pozele cu tatăl lui vitreg.

Rob a primit pozele realizate de Bruce pentru Vanity Fair de la sora sa, Kim Kardashian, şi, fără să recunoască despre cine e vorba, a replicat: „Kim, de ce-mi trimiţi asta? Cine este femeia asta şi de ce mi-ar păsa?“

Noi credem că, de fapt, Robert l-a recunoscut în acele imagini pe cel care l-a crescut şi şi-a exprimat, în acest fel, dezamăgirea.

Foto: Vanity Fair

Mai multe