Cine este femeia de 31 de ani care i-a sucit minţile lui Richard Gere

18 iunie 2015   News

În timp ce noi îl credeam pe Richard Gere singur şi trist, după relaţia on-off cu gazda emisiunii ”Top Chef” din Statele Unite, Padma Lakshmi, paparazzi l-au surprins pe celebrul actor resemnat şi fericit în braţele altei femei.

În timp ce noi îl credeam pe Richard Gere singur şi trist, după relaţia on-off cu gazda emisiunii ”Top Chef” din Statele Unite, Padma Lakshmi, iată că paparazzi l-au surprins pe celebrul actor resemnat şi fericit în braţele altei femei. Şi nu una oarecare, că doar vorbim de Richard Gere!

În vârstă de 65 de ani, Richard Gere pare mai împlinit ca oricând! De ce? Pentru că a găsit-o pe ”Pretty Woman” a lui. Actorul a fost surprins de paparazzi, ieri, într-un restaurant, pe când lua masa alături de nişte prieteni şi de o blondă misterioară. Ei bine, curioşi cum ne ştiţi, nu am rezistat să nu o cercetăm pe domniţa în cauză. Şi bine am făcut, căci altfel nu aflam că este vorba despre o tânără actriţă, pe nume Brit Marling, pe care e posibil s-o ştiţi din pelicule precum: ”Sound of my Voice”, ”Another Earth” sau ”The East”. Dacă nu aţi văzut niciuna dintre aceste pelicule nu-i nimic, căci avem de gând să v-o arătăm noi.

Tânăra în vârstă de doar 31 de ani, deci mai mică cu 34 de ani decât Richard, pare să-l fi cucerit total pe actor, dacă e să ne uităm la cu câtă pasiune o săruta acesta pe frumoasa blondină.

Sursă foto: Hepta / Getty Images

Mai multe