Cine este noul bărbat din viaţa lui Britney Spears şi ce secret ascunde? FOTO

5 decembrie 2016   News

Cântăreaţa a postat o fotografie cu noul ei toyboy pe Instagram, după care a şters imediat imaginea. Însă presa americană a apucat să descopere cine este individul şi care este povestea lui!

RadarOnline a dezvăluit identitatea noului iubit al lui Britney Spears şi, odată cu ea, şi un secret din trecutul acestuia. Numele toyboy-ului lui Britney este Sam Asghari – sau Hesam, cum scrie în acte – şi are 22 de ani.

Tomboy-ul lui Britney, pe vremea liceului.

În trecut, Sam nu era un băiat de bani gata, model şi trainer personal, cum se prezintă în prezent, nici vorbă! El a absolvit liceul Westlake din Thousand Oaks, California şi, în ciuda faptului că făcea parte din echipa de fotbal american a liceului în 2012, nu se pricepea deloc să le intre pe sub piele fetelor. Şi asta pentru era cât se putea de timid. Chiar retras, dacă e să ne luăm după ce spune o sursă presei americane.

“Nu flirta niciodată, pur şi simplu nu avea încredere în el însuşi”, a declarat apropiatul acestuia. Dar totul s-a schimbat după absolvirea liceului. Sam s-a transformat peste noapte într-un bărbat plin de încredere în farmecul personal. “A început să iasă în oraş cu modelul Playboy Jessa şi s-a transformat într-un adevărat Don Juan!”, a conchis acesta. Nu e de mirare că i-a intrat în graţii şi lui Britney Spears!

Cum arată acum iubitul lui Spears!

foto - Hepta, RadarOnline, Instagram

Mai multe