Cine este presupusul iubit al Angelinei Jolie. Diva este surprinsă din ce în ce mai des cu acest rapper

2 octombrie 2024   News

Viața personală a Angelinei Jolie a fost în centrul atenției publice încă de la despărțirea de fostul soț, Brad Pitt, în urmă cu cinci ani.

Noi informații bombă au apărut în presa de scandal. Aparent, diva ar fi început o relație cu un rapper american, iar acesta a însoțit-o inclusiv la Festivalul de Film de la Veneția, când mulți o compătimeau că nu ar fi avut partener!

În momentele cheie ale evenimentelor la care participă, este și el văzut.

E vorba de rapperul Akala, al cărui nume real este Kingslee James McLean Daley.

Există de ceva timp zvonuri potrivit cărora ar fi împreună de ceva timp. Au apărut alături la mai multe evenimente. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat oficial vreo relație.

Acum, fanii actriței de la Hollywood au fost observat un detaliu care a alimentat și mai mult speculațiile că cei doi formează un cuplu.

Weekendul trecut, fosta soție a lui Brad Pitt a organizat o petrecere la New York, pentru a celebra proiectul său, Atelier Jolie, iar Akala a fost prezent printre invitați. Fanii cu ochi ageri au observat imediat că rapperul apare în galeria foto publicată pe contul oficial de Instagram al Atelier Jolie, într-o imagine care îl arată la petrecere, înainte ca Jolie să apară în alte imagini din aceeași serie. Postare a fost văzută de mulți ca o confirmare a relației dintre cei doi, mai ales că ei au fost văzuți împreună la mai multe evenimente în ultimele luni.

Cel mai recent a fost Festivalul de Film de la New York, unde Angelina Jolie și-a promovat noul film, „Maria, iar Akala a fost alături de ea. Ba mai mult, rapperul a fost surprins în fotografii îmbrățișându-se cu fiul actriței, Pax, iar cei doi au părut să aibă o relație foarte apropiată. 

Într-o altă postare de pe Instagram, Atelier Jolie a anunțat că a găzduit o petrecere specială de ascultare pentru noul album al lui Akala, "Dunya", eveniment care a avut loc la showroom-ul Atelier Jolie de pe Great Jones Street. Cu toate acestea, surse apropiate celor doi susțin că Angelina și Akala sunt doar prieteni și că relația lor nu ar fi una romantică. Deși au fost văzuți împreună de mai multe ori, sursele declară că ei împărtășesc mai degrabă o pasiune comună pentru cauzele umanitare și sociale. Cei doi au colaborat în mai multe rânduri pentru proiecte care se concentrează pe drepturile omului și alte probleme globale, iar Jolie este cunoscută pentru implicarea sa în activități filantropice și activisme politice.

Foto: Instagram

Mai multe