Cine este vedeta care a apărut aşa pe covorul roşu de la Cannes?

25 mai 2017   News

Este un model cunoscut, face parte din aristocraţia engleză, o adevărată doamnă, dar a apărut aproape goală la Cannes. Aseară, ea a fost cea care a preluat ştafeta dezbrăcatelor de la Bella Hadid, într-o ţinută provocatoare, care a lăsat la vedere tot - lenjerie intimă şi sâni.

I s-au văzut sânii, dar şi bikini.

Lady Victoria Frederica Isabella Hervey, căci despre ea este vorba, a fost cea mai dezinhibată apariţie de la evenimentul de aseară, căci nu a avut nicio problemă să se afişeze într-o rochie transparentă prin care s-a văzut totul. Cu toate că este fiica unor aristocraţi, oameni respectabili, Victoria Hervey nu s-a îmbrăcat pe măsura statutului său de doamnă. A fost pe covorul roşu de mai multe ori la cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, dar apariţia de aseară a pus capac tuturor. În vârstă de 40 de ani, blonda a renunţat la sutien, dar nu si la bikini, îmbrăcând o rochie transparentă cu aplicaţii de un portocaliu deschis, lăsându-şi trupul aproape nud să fie fotografiat.

Este o femeie lipsită de pudoare.

Rochia cu mânecă lungă şi cu crăpătură pe picior a fost foarte provocatoare, mai ales că a etalat fix ce domniţa voia ca toată lumea să vadă.  La această ţinută, Victoria a ales o pereche de sandale nude cu toc, dar şi o pereche de cercei argintii care s-au potrivit perfect cu părul strâns într-un coc modern. Mai mult, Lady Victoria nu este pentru prima oară când atrage atenţia publică în felul aceasta. De curând ea a fost implicată în scandalul dintre cântăreaţa Mel B şi soţul său, declarând că s-a bucurat de un triunghi conjugal, trăind clipe de plăcere alături de cei doi soţi prin 2007.

Foto: Getty

Mai multe