Cine este vedeta care a slăbit dramatic?

9 iulie 2015   News

Vorbim despre o cântăreaţă britanică, în vârstă de 32 de ani, care a şocat audienţa cu silueta ei fragilă, afişată cu ocazia audiţiilor pentru concursul musical X Factor, ieri, în Manchester. Este vorba despre unul dintre juraţii showului britanic,

Vorbim despre o cântăreaţă britanică, în vârstă de 32 de ani, care a şocat audienţa cu silueta ei fragilă, afişată cu ocazia audiţiilor pentru concursul musical X Factor, ieri, în Manchester.

Este vorba despre unul dintre juraţii showului britanic, Cheryl Fernandez-Versini, în vârstă de 32 de ani, care a apărut numai piele şi os la audiţii, îmbrăcată într-un top scurt şi o pereche de pantaloni negri, largi.

Fosta Cheryl Cole a fost, de altfel, criticată de fanii ei de pe contul de Instagram, care numit-o un „sac de oase“.

„Arătai mult mai sănătos în zilele de început ale formaţiei Girls Aloud, cu formele tale încăntătoare“, i-a mai scris acel user, pe Instagram.

Cheryl s-a căsătorit cu francezul Jean-Bernard Fernandez-Versini vara trecută, după o relaţie de doar trei luni, cuplul sărbătorindu-şi aniversarea de un an pe 7 iulie. Mai cunoscut este mariajul de patru ani al cântăreţei cu fotbalistul Ashley Cole, care a durat până în 2010.

Foto: Getty Images

Mai multe