„Cine îl poate învinui pe Ben Affleck?”. Vedeta care intervine în divorțul dintre actor și Jennifer Lopez

17 septembrie 2024   News

Whoopi Goldberg a sărit în apărarea lui Jennifer Lopez și a lui Ben Affleck, care în plin proces de divorț au ieșit împreună cu copiii lor la un brunch.

Whoopi Goldberg e de părere că întâlnirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck din weekend, în plin proces de divorț, ar fi fost „foarte dificilă” mai ales că milioanele lor de fani „sunt cu ochii pe ei și îi judecă”. Actrița, în vârstă de 68 de ani, a precizat că ea crede că cei doi s-au întâlnit la restaurantul din Beverly Hills, California, „pentru că așa au vrut copiii lor”.

În ceea ce privește tandrețurile și gesturile pline de afecțiune dintre Ben și JLo, Whoopi Goldberg a adăugat: „Presupun că ... toată lumea își făcea treaba, iar dacă ești fericit cu familia ta, atunci ești afectuos cu ei. Nu înseamnă că te duci acasă cu ei din nou”, a continuat ea.

„Înseamnă doar, știi tu, 'Nu sunt atât de supărat pe tine încât să nu pot sta cu de tine'.” Cu toate acestea, colegii lui Whoopi Goldberg din emisiune în care a făcut dezvăluirile i-au îndemnat pe cei doi actori să nu-i „confunde” pe gemenii lui Lopez, Emme și Max, în vârstă de 16 ani, precum și pe cei trei copii ai lui Affleck și ai fostei soții Jennifer Garner, Violet, în vârstă de 18 ani, Seraphina, în vârstă de 15 ani, și Samuel, în vârstă de 12 ani. 

„Această situație poate fi grea pentru copii”, a spus Alyssa Farrah Griffin. Sunny Hostin a fost de acord, speculând: „Poate că își dau o a doua șansă, iar apoi poate că acele acte de divorț vor dispărea”.

Și vedeta de televiziune Ana Navarro a intervenit și a încercat să explice de ce Ben Affleckși Jennifer Lopez nu pot sta departe unul de altul, în ciuda faptului că actrița a cerut divorțul în august, după doi ani de căsnicie.

„Cine îl poate învinui pe Ben? J. Lo arată bine”, a spus vedeta în vârstă de 52 de ani. „Totuși, îmi place foarte mult acest lucru pentru că au fost căsătoriți timp de câțiva ani, s-au întâlnit înainte de asta, au devenit familii mixte și amândoi au copii adolescenți care au devenit apropiați unul de celălalt și sunt prietenoși unul cu celălalt. Cred că este bine să păstreze această relație”, a adăugat Navarro. „Pot divorța, dar asta nu înseamnă că familiile lor trebuie să fie înstrăinate.”

Sâmbătă, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați în oraș cu Seraphina, Samuel, Emme și Max.

Foto: Profimedia

Mai multe