Cine o poartă mai bine? Zahara a purtat o rochie veche de şapte ani de-a Angelinei Jolie

20 octombrie 2021   News

Luni seară, la premiera din Los Angeles a filmului Eternals, cu Angelina Jolie într-unul dintre rolurile principale, diva a fost însoţită pe covorul roşu de cinci dintre cei şase copii ai săi, cel care a lipsind fiind unul dintre băieţii adoptaţi, Pax.

Ei bine, cu această ocazie, am putut-o admira pe Zahara, fiica în vârstă de 16 ani a actriţei, împrumutând o rochie din dulapul mamei sale. Este vorba despre o piesă couture Elie Saab, cu paiete argintii, pe care Angie a purtat-o la gala premiilor Oscar din 2014.

Actriţa în vârstă de 46 de ani a apărut pe covorul roşu însoţită, pe lângă Zahara, şi de gemenii Vivienne şi Knox, de Shiloh şi de Maddox. Vorbind despre ţinutele lor, Angelina a mărturisit că fiicele ei se distrează probând rochii de-alea ei, ba chiar le împrumută frecvent, un exemplu clar fiind Zahara. Diva le-a mai spus reporterilor prezenţi la eveniment că toţi copiii ei iubesc hainele vintage, iar fiicele ei mai mari obişnuiesc să recicleze rochiile pe care Angie le-a purtat pe covorul roşu, de-a lungul anilor.

Nu doar Zahara ne-a surprins la această premieră, ci şi sora ei mai mică, Shiloh, de 15 ani, care a purtat pentru prima data o rochie, în public. Înaltă şi slabă ca un model, Shiloh a ales o rochie cu tăieturi asimetrice, bej, completată cu o pereche de balerini albi, foarte şic. O ţinută foarte feminine, în contrast cu cele abordate până acum de fiica lui Angie, care se dorea a fi “unul dintre băieţi”.

Foto: profimedia

Mai multe