Clanul Kardashian, parada modei la biserică, de Paşte

28 martie 2016   News

An de an, fetele Kardashian – Jenner merg, de Paşte, la biserică. Şi ca-n fiecare an, starletele transformă această zi sfântă într-una de etalat ţinute dintre cele mai spectaculoase, la intrarea şi ieşirea din biserică.

Khloe Kardashian a venit însoţită de Lamar, fostul ei soţ

Căci da, vedetele nu au făcut rabat nici anul acesta de la tradiţia de a merge la biserică. Acolo le-au surprins, şi anul acesta, paparazzi, iar imaginile sunt aşa cum ne aşteptam: scandaloase!

Au mers la biserica din Agoura Hills

Marea absentă a fost, totuşi, Kim Kardashian, despre care nu ştim cum de-a ratat ocazia de a face front comun cu surorile sale Kourtney, Khloe şi Kendall şi de a îmbrăca o ţinută all-white.

Khloe a optat pentru ţinută „all white”

Să revenim la cei prezenţi, însă. Khloe Kardashian şi-a făcut apariţia în bolidul său, la braţul fostului soţ, Lamar Odom, cu care credem că o să se recăsătorească. Khloe, pe care o vedem având în grijă de nepoţii ei, Mason şi Penelope, a purtat pentru această ocazie un outfit cu influenţe masculine şi o pălărie asortată. Culoarea? Albă, desigur.

Şi Kourtney a urmat aceeaşi ”reţetă” pentru outfitul său

Acelaşi dress-code pare să-l fi avut şi Kourtney Kardashian, sora cea mare, care şi-a făcut apariţia într-o pereche de pantaloni albi şi o bluză de dantelă, transparentă.

Alături de micuţul Reign. Scott Disick, tatăl copiilor ei, a lipsit

Nota discordantă a făcut-o Kendall, pesemne modelul n-a primit memo-ul cu ”all white” al surorilor sale. Ea a ales o ţinută cam îndrăzneaţă, ar spune unii, pentru biserică, compus dintr-o pereche de skinny jeans şi un top crop.

Kendall Jenner a optat pentru un outfit cam nepotrivit

Ce să mai, o familie ”colorată”, într-adevăr!

O apariţie îndrăzneaţă

Sursa foto: Hepta

Mai multe