Classy lady! Salma Hayek, strălucitoare în Balenciaga la Săptămâna Modei de la Paris

5 martie 2024   News

Mereu în tendințe și la modă, superba actriță a făcut furori cu ținutele sale și a spus prezent atât la Săptămâna modei de la Milano, cât și la Săptămâna modei de la Paris.

Cu o talie de viespe, Salma Hayek a fost definiția stilului într-un costum Balenciaga prețios, format din fustă și taior.

Impecabilă este diva mexicană în vârstă de 57 de ani.

Ea și-a documentat aparițiile pe Instagram. Mai exact, cele mai bune momente, căci s-a simțit grozav alături de soțul François-Henri Pinault și de prietenii săi cunoscuți, staruri ca Kim Kardashian și A$AP Rocky.

Salma Hayek a făcut furori în costumul negru Balenciaga

„Săptămâna Modei de la Paris îți oferă întotdeauna oportunitatea de a interpreta diferite personaje în viața reală”, a scris Salma pe Instagram, distribuind mai multe fotografii cu ea îmbrăcată complet negru pentru foarte așteptatul show Balenciaga.

Mexicana s-a fotografiat alături de Kim Kardashian la prezentarea de modă de la Paris. Cele două au fost așezate în primul rând și au discutat. Salma Hayek s-a evidențiat cu aspectul său super classy, super luxury. Kim Kardashian a optat tot pentru clasicul negru și a renunțat la blond, este iarăși brunetă.

Salma Hayek are o pasiune recentă pentru negru, căci a făcut senzație și într-o ținută Alexander McQueen, când a avut un decolteu amețitor!

Cu o săptămână înainte, Salma Hayek a fost prezentă și la Milano, tot pentru săptămâna modei. Acolo a participat la prezentarea Bottega Veneta, unde s-a îmbrăcat mai.... sălbatic, în animal print!

Și după cum se vede cu ochiul liber, diva arată senzațional!

Salma Hayek a dezvăluit secretele din spatele fizicului ei spectaculos. Actrița în vârstă de 57 de ani afirmă că meditația o ajută mai mult decât exercițiile fizice intense să rămână tânără și frumoasă. „Chiar cred că așa este. Oamenii spun că este vorba de exerciții fizice. Eu cred că este meditația", a declarat ea pentru „Entertainment Tonight”.

„Trebuie să îți găsești calea. Mie îmi vine greu să fac exerciții fizice", a recunoscut ea. „Este într-adevăr foarte dificil să ai disciplina de a o face. Dar meditația este ca o plimbare în parc, pentru că este propriul meu mod de a o face."

Salma Hayek a adăugat că practică această rutină „în fiecare zi" și că își face timp să se așeze pentru un moment și să se conecteze cu ea însăși.

Foto: Getty Images & Instagram

Mai multe