Claudia Pătrăşcanu, în lacrimi la TV. Luptă împotriva soţului şi familiei lui pentru copii: "Am ajuns ca fiarele. Vor să dovedească că eu nu am venit"

15 decembrie 2020   News

Nu se lasă! Claudia Pătrăşcanu a apărut la TV şi a făcut declaraţii în lacrimi despre copiii ei, dar şi despre lupta pe care o duce cu Gabi Bădălău şi familia acestuia!

De un an şi opt luni Claudia Pătrăşcanu e în război cu încă soţul ei Gabi Bădălău, dar şi cu familia acestuia. Ea luptă pentru copiii ei, pentru cei doi băieţei care acum locuiesc cu ea. E hotărâtă să ajungă şi la CEDO dacă nu îi sunt respectate drepturile, spune ea: "Oameni buni, dacă într-o instanţă în care mă judec timp de 1 an şi 4 luni nu sunt lăsată să vorbesc, răspund doar cu Da sau Nu, sunt ţinută la uşă, pedepsită că am atras atenţia unui jurământ mincinos, am ales să lupt singură pentru copiii mei, să încerc a face dreptate, să strig cu disperare să fiu auzită de domnul Ministru al Justiţiei, de Poliţie, de Procuratură, poate chiar să ajung la CEDO, la mama şi copilul", a dezvăluit ea pe reţelele de socializare. 

Claudia Pătrăşcanu a apărut şi la TV, la Pro TV, unde a izbucnit în lacrimi când a venit vorba despre copiii ei: "Este o lutpă, este un război. Am ajuns ca fiarele. Vor să dovedească că nu am venit, mai nou au spus că copii locuiesc şi stau în două camere, că mai mult îi ţin afară, la joacă. Că stăm în două camere, că avem o bucătărie, o baie...dar nu avem bogaţia tatălui. (...) Ei se simt foarte bine, când se trezesc îşi iau jucăriile şi se joacă. Acolo nu au atâtea jucării câte au acolo. Ei nu vor să doarmă singuri niciodată. Vor cu mine."

Ea e de părere că socrii îi manipulează pe copii:

"Au vrut şi vor să se răzbune pe mine, pe o mamă cu doi copii. În momentul în care îmi sunam, copiii erau distraşi, îi sunam şi le distrăgeau atenţia, tatăl îmi închide brusc telefonul, bunicul le spune că sunt cea mai urâtă mama. Nu vreau să plâng acum. Probabil ei mă vor la pământ. Dumnezeu să îmi dea puetere şi sănătate să le pot duce pe toate.  (...) Acum câteva luni, copiii au venit acasă după weekendul de acolo şi la un moment dat am desfăcut bagajul şi văd aceste albume în valize. Am crezut că sunt cărţi. Mi-au zis că noni şi cu mătuşa au transmis să mi le dea mie. M-am uitat şi...trebuie să fii malefic, să nu ai suflet ca să faci aşa ceva. Când am deschis aceste albume nu am ştiut ce răspuns să le dau copiilor mei...Nu sunt în nicio poză, le-u tăiat, le-au decupat.

M-au întrebat unde eram şi de ce nu am fost niciodată alături de ei de când s-au născut. Ce poate să simtă o mamă când un copil îţi spune aşa ceva. Iertaţi-mă că plâng, dar le-am spus că niciodată nu am lipsit de lângă ei."

Mai multe