Clint Eastwood şi-a înşelat soţia cu o colegă de platou, dar finalul poveştii a fost unul tragic. Cum a reacţionat soţul amantei când a aflat că e trădat

29 septembrie 2020   News

Clint Eastwood a fost toată viaţa un aventurier. A avut relaţii regulate cu multe femei şi a început să exploreze romantismul la 14 ani.

Starul şi-a întâlnit viitoarea soţie, Margaret Neville "Maggie" Johnson, în 1953. În acelaşi timp, Eastwood avea relaţie serioasă cu o tânără din Seattle. Aceasta a rămas însărcinată, dar, potrivit biografului lui Eastwood, Patrick McGilligan, după ce a născut a dat copilul spre adopţie.

În acelaşi an, Clint Eastwood şi Maggie Johnson s-au căsătorit. În timpul mariajul, actorul şi-a continuat seria de aventuri.  A avut relaţii lungi cu actriţa Mamie Van Doren şi dansatoarea Roxanne Tunis. În 1968, Seberg a jucat împreună cu Eastwood în musicalul Paint Your Wagon. Cei doi au format rapid un cuplu, deşi amândoi erau căsătoriţi. Lucrurile au devenit destul de intense când actriţa a decis să divorţeze de soţul ei de atunci, Romain Gary.

Când Jean Seberg i-a recunoscut fostului soţ că s-a îndrăgostit de „altcineva” şi a făcut aluzie la Clint, Romain Gary l-a provocat pe Eastwood la duel.

Nu au trecut niciodată prin asta, Jean i-a cerut divorţul, iar Gary a plecat. Seberg era „îndrăgostită nebuneşte” de colegul ei de platou şi presupunea că şi Eastwood o iubeşte şi că ar fi fost oricând gata să-şi părăsească soţia pentru ea, dar pentru Eastwood o aventura la locul de muncă nu era nimic nou.

Viaţa lui Jean Seberg a fost plină de urcuşuri şi coborâşuri, dar tragediile din viaţa persoanală i-au adus moartea. În 1979, corpul ei a fost găsit înfăşurat într-o pătură pe bancheta din spate a maşinii sale, un Renault alb.

Prietenii şi poliţia au spus că actriţa a fost supusă unui tratament psihiatric pentru depresie clinică gravă, iar la autopsie s-a descoperit că avea un conţinut ridicat de somnifere şi alcool în sânge. Actriţa a lăsat şi un bilet înainte să părăsească această lume. "Iartă-mă. Nu mai pot trăi cu nervii mei".

Clint Eastwood nu era bărbatul pe care îl vedeau femeile pe ecran, iar Jean Seberg a fost distrusă de această traumă personală.

Mai multe