Coincidenţă incredibilă! Whitney Houston şi-a salvat fiica de la înec cu o zi înainte de-a muri chiar ea înecată. „Apa e malefică!”

6 martie 2021   News

Unicul copil al regretatei cântăreţe, Bobbi Kristina, a murit în 2015, după ce s-a înecat în cada ei de-acasă, unde fusese găsită fără suflare. Exact ca mama ei cu trei ani înainte.

Whitney, care şi-a pierdut viaţa în februarie 2012, a fost capabilă să-şi salveze fiica, pe Bobbi Kristina Brown, de la aceeaşi soartă care i-a fost destinată chiar ei. Vedeta din filmul The Bodyguard venise cu avionul în Los Angeles, pentru petrecerea de dinaintea ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, organizată în onoarea lui Clive Davis, şi se cazase la hotelul Beverly Hilton. Iar fiica ei de 18 ani avea o cameră pe acelaşi etaj ca ea.

Mamă grijulie, Houston s-a dus în camera fiicei sale ca să vadă dacă totul era în ordine cu Bobbi. Conform celor declarate de NJ.com, Brown asculta muzică la căşti, în cadă, şi adormise. „N-am mai spus asta nimănui. Nici măcar n-am vrut să vorbesc despre asta cu nimeni...”, a declarat Shawn MCGill, prietena Kristinei, într-un nou documentar, pentru HollywoodLife.

Premoniţie sumbră

“Whitney a spus că Dumnezeu i-a zis să meargă să o verifice pe Krissi”, a eplicat Brandi Boyd, fina lui Houston. „Mama ei a fost, pur şi simplu, salvatoarea ei. Dacă naşa mea n-ar fi intrat în baie chiar în secunda în care intrase, Krissi ar fi murit”, a dezvăluit ea în Whitney Houston & Bobbi Kristina Brown: Didn’t We Almost Have It All. Ea a adăugat faptul că apa era peste tot şi că, a doua zi dimineaţă, superstarul le-a povestit prietenilor familiei lor care erau cazaţi la acelaşi hotel, inclusiv lui Shawn McGill, ce se întâmplase cu o seară înainte.

„Krissi era să moară aseară”, a spus Whitney a doua zi dimineaţă. „Shawn şi Nick, voi aveţi grijă şi feriţi-vă de apă! Evitaţi apa! Apa e malefică!”, a adăugat cântăreaţa. Din păcate, avertismentul n-a fost valabil şi pentru ea. Ea a murit chiar în acea zi înecată în cada din camera ei de hotel. Apoi unicul ei copil şi-a pierdut viaţa prematur, în acelaşi fel – înecată.

Whitney Houston a murit înecat cu câteva ore înainte de petrecerea lui Davis. Avea numai 48 de ani, iar cauza oficială a decesului a fost înec accidental. Însă au existat doi factori care au contribuit la înecul ei – o problemă cardiacă şi consumul de cocaină.

Final trist

Trei ani mai târziu, în 2015, Brown a fost găsită fără suflare în cada din casa ei din Roswell, Georgia. Avea 21 de ani. Spre deosebire de mama ei, Kristina a stat în comă şase luni înainte de-a fi pronunţată moartă. La autopsie, s-a descoperit că tânăra Krissi a murit din cauza unei pneumonii rezultate din ingerarea de apă şi a consumului de droguri.

În urma investigaţiei poliţiei, iubitul lui Brown, Gordon, a fost declarat răspunzător pentru moartea tinerei. Gordon a murit şi el din cauza unei supradoze cu heroină, în 2020.

Foto - Profimedia

Mai multe