Colin Farrell s-a internat la dezintoxicare, preventiv

5 aprilie 2018   News

În vârstă de 41 de ani, actorul Colin Farrell este client vechi al centrelor de reabilitare, mai ales că în tinereţe s-a confruntat cu dependenţa de droguri. Jură că nu s-a mai atins de substanţele interzise de mai bine de 10 ani şi a decis să se interneze singur la dezintoxicare.

Această decizie vine ca o măsură de preventivă de a-şi menţine sobrietatea şi pentru a se asigura că viciul nu recidivează. Starul irlandez a ales să se trateze într-o clinică vip din Wickenburg, Arizona, chiar dacă în prezent nu este dependent de droguri şi nu a mai consumat substanţe halucinogene de mai bine de un deceniu.

Conform unei surse pentru DailyMail.com, Colin a apelat din nou la tratament de specialitate: "Colin a muncit atât de tare să rămână sobru, aşa că singurul mod în care crede că ar putea să-şi ţină viciul sub control este să se întoarcă la dezintoxicare pentru ajutor din partea specialiştilor. Are multe responsabilităţi şi a crezut că este mai bine să plece pentru o vreme. S-a internat de bunăvoie. Nu a mai folosit substanţe, dar a vrut să se asigure că nu va avea recăderi".

Actorul s-a confruntat cu dependenţa şi a declarat că a scăpat de sub control cu consumul de alcool şi droguri, internându-se pentru prima dată la reabilitare în 2005. La un an după asta, şi-a luat angajamentul să-şi menţină sobrietatea şi să se gândească asupra deciziei de a-şi schimba viaţa. Farrell a sărbătorit 10 ani de când nu a mai consumat niciun fel de substanţă în timpul unei apariţii la emisiunea lui Ellen DeGeneres, anul trecut.

Foto: Arhiva OK!

Mai multe