Confirmat! Sofia Vergara şi Joe Manganiello sunt un cuplu

22 iulie 2014   News

Dacă până acum nu aveam o confirmare clară că cei doi actori ce transpiră sex-appeal sunt parteneri de aşternuturi, iat-o! Primele fotografii cu cei doi porumbei îmbrăţişându-se şi sărutând-se,

Dacă până acum nu aveam o confirmare clară că cei doi actori ce transpiră sex-appeal sunt parteneri de aşternuturi, iat-o! Primele fotografii cu cei doi porumbei îmbrăţişându-se şi sărutând-se, zâmbind nonşalant imediat ce-au dat cu ochii de paparazzi.

Cel mai hot cuplu al verii a ieşit la o cafea la Aroma Coffee & Tea, în Studio City, sâmbătă, şi au fost filmaţi imediat, pentru a imortaliza dovada relaţiei lor, care a surprins plăcut toată lumea mondenă. Unele vedete i-au felicitat şi au fost de aceeaşi părere, că se potrivesc de minune cele două sex-simboluri, în timp ce altele au spus chiar că ar face copii perfecţi!

Totuşi, să nu ne ambalăm prea tare. Atracţia fizică puternică se consumă repede, iar cei doi nu par a fi atât de îndrăgostiţi ori atenţi la viaţa lor privată. Mai ales că Sofia (42) s-a despărţit de logodnicul ei chiar acum câteva săptămâni, unii spunând că s-a întâmplat chiar în seara în care ea şi Joe (37) ar fi flirtat şi făcut schimb de numere de telefon.

Vezi mai multe poze aici

Le daţi şanse sau nu?

FOTO Captură Daily Mail

Mai multe