Connect-R: "Am consumat la vremea mea substanţe interzise"

31 octombrie 2019   News

Connect-R a dat secretele la o parte şi a recunoscut că a consumat substanţe interzise. Artistul a făcut mărturisiri uluitoare în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV.

„Piesa mea se numeşte „Independenţa”, dar e un joc de cuvinte, se poate citi şi „În dependenţă”. Am trecut printr-o capcană, cumva. Lumea asta a showbiz-ului este o lume în care ţi se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, pentru a te distruge. Piesa asta vine să tragă un semnal de alarmă în rândul puştilor şi acolo sunt experienţe de-ale mele expuse în versuri, mesajele trebuie citite printre rânduri. Am consumat şi eu la vremea mea niştre „treburi” nasoale, substanţe interzise. Lumea asta a showbiz-ului este plină de copii, care n-au primit atenţie, traumatizaţi, care şi-au găsit modul prin care să primească aplauzele, iar drogurile vin să completeze tabloul, cumva. Norocul meu a fost că iubesc sportul foarte mult, iar consumul de substanţe mă oprea din a face sport.

Aceste poveşti nu mi-au afectat căsnicia cu Misha, erau înainte. Nu e nicio şmecherie, copii, nu vă mai drogaţi! Ok, omul învaţă din greşeli, însă nu avem timp să facem toate greşelile’’, a spus solistul la Pro TV

Mai multe