Copiii din serialele anilor ’90. Cum arată ei acum?

3 mai 2017   News

Vi-i mai aduceţi aminte pe juniorii din Doi bărbaţi şi jumătate şi Prinţul din Bel-Air? Sunt complet schimbaţi şi duc o altă viaţă decât cea pe care o aveau în anii ’90. Iată cum arată la maturitate şi ce fac în prezent!

Angus T. Jones – Doi bărbaţi şi jumătate

Jake din faimosul serial american a crescut chiar sub ochii noştri! El a interpretat, timp de 10 ani, rolul de fiu al lui Alan Harper, în serialul Doi bărbaţi şi jumătate, însă a renunţat la rolul care i-a adus notorietatea din simplul motiv că, la adolescenţă, nu mai corespundea rigorilor religioase în care fusese el crescut şi în care credea. Actorul şi-a rărit astfel apariţiile în serial, după care şi-a anunţat retragerea oficială în 2015. Mai mult de-atât, el a încercat să-i convingă pe oameni să nu mai urmărească show-ul tv. După retragerea din Doi bărbaţi şi jumătate, Angus a mai acceptat doar două roluri televizate şi cam atât. Mai nou, s-a reprofilat şi este om de afaceri, organizarea evenimentelor numărându-se printre domeniile preferate de acesta. Dar nu şi-a schimbat numai profesia, ci şi look-ul.

Angus, în prezent

Tatyana Ali – Prinţul din Bel-Air

Simpatica Ashley Banks ne-a cucerit pe toţi în serialul care l-a avut protagonist pe Will Smith. După ce şi-a făcut debutul în televiziune cu Sesame Street, Tatyana şi-a petrecut apoi şase ani pe platourile de filmare a serialului The Fresh Prince of Bel-Air. După încheierea serialului, în 1996, tânăra s-a lansat în muzică, unde s-a bucurat, de asemenea, de succes internaţional. Actoria, muzica şi modeling-ul s-au numărat printre domeniile în care a activat cea care a ţinut morţiş să-şi finalizeze şi studiile superioare. Astfel, a absolvit Universitatea Harvard şi s-a implicat trup şi suflet în campania electorală a lui Barack Obama. Este măritată şi are un fiu cu profesorul de la Stanford Vaughn Rasberry.

Haley Joel Osment – Al şaselea simţ

Forrest Gump, Mixed Nuts, Thunder Alley şi Murphy Brown sunt proiecte cinematografice în care Haley s-a implicat în copilăria sa. Iar, după rolurile interpretate atunci, au urmat numeroase altele, care i-au deschis uşile chiar şi pe Broadway. Totuşi, viaţa de până acum nu i-a fost lipsită de momente dificile. În 2006, a fost implicat într-un accident auto, în urma căruia a fost internat într-o clinică de reabilitare după ce a fost acuzat de şofat sub influenţa alcoolului şi posesie de droguri. A reuşit totuşi să-şi revină şi să se reapuce de jucat într-o serie de filme şi seriale cu success moderat.

Mai multe