Courteney Cox (53) vrea să devină din nou mamă

22 iunie 2017   News

Starul din ”Friends” a făcut o dezvăluire surprinzătoare! Courteney Cox, în vârstă de 53 de ani, a mărturisit că ar fi extrem de fericită dacă ar avea un copil cu logodnicul ei, Johnny McDaid (40).

Courteney şi-ar dori să devină din nou mamă

Courteney a acordat, recent, un interviu celor de la ”New beauty”, în care a dezvăluit că ar fi în culmea fericirii dacă ar mai putea avea încă un copil. ”Mi-aş dori să mai un copil”, a mărturisit, fără perdea, aceasta.

Totuşi, Courteney recunoaşte că biologic n-ar putea şi că ar fi nevoită să folosească ovulele altcuiva. ”Adică, pentru a avea un nou copil, ar trebui să iau ovulele de la altcineva. O să fiu una dintre acele mame în vârstă, însă mi-ar plăcea să pot face asta, să am un copil cu Johnny. Aşa face-o. Ştiu că sună nebuneşte, dar aş face-o.”, mai spune ea.

Courteney Cox şi Johnny McDaid

Courteney şi liderul trupei ”Snow Patrol”, Johnny McDaid, şi-au început relaţia la sfârşitul anului 2013. Şi cum relaţia lor funcţiona de minune, cei doi s-au logodit în luna iunie 2014. Din păcate, un an mai târziu,  mai precis în decembrie 2015, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă. Despărţirea lor n-a fost, însă, de durată, Johnny şi Courteney împăcându-se la puţin timp după.

Courteney Cox şi fiica sa, Coco Arquette

Amintim că starul din ”Friends” este deja mamă pentru Coco, o fată de 13 de ani care provine din mariajul cu David Arquette, cu care a fost căsătorită din 1999 până în 2012.

foto: arhivă / hepta

Mai multe