Courteney Cox şi logodnicul, ceartă în mijlocul străzii

9 august 2016   News

În luna martie s-au împăcat, după o perioadă de patru luni în care au trăit separat. Au spus atunci că şi-au reluat planurile de nuntă şi că sunt foarte fericiţi că şi-au rezolvat toate problemele. Ei bine, se pare că nu e chiar aşa.

S-au certat în plină stradă

La nici jumătate de an de când s-au împăcat, Courteney Cox şi Johnny McDaid`s au din nou probleme în cuplu. Cei doi au fost fotografiaţi certându-se aprig, pe când luau masa în restaurantul ”Granger and Co”, din Londra.

Courteney părea foarte nervoasă

Nu se ştie exact de ce se certau, însă e clar că nu este vorba de o simplă dispută. Fotografiile surprinse de paparazzi ne-o arată pe Courteney foarte supărată, încercând să-şi susţină punctul de vedere, şi chiar începând să plângă, înainte de a se ridica şi a pleca, lăsându-şi logodnicul singur la masă.

Fotografii au surprins-o chiar şi plângând

Potrivit unui apropiat la cuplului, cei doi plănuiau să se căsătorească în toamnă, iar Courteney zburase către Londra pentru a se întâlni cu wedding planner-ul. Ei bine, nu ştim dacă această întâlnire a mai avut loc sau nu, dar ştim că cei doi îndrăgostiţi se ceartă şi pe locul în care se vor stabili după nuntă. Căci lui Courteney nu-i chiar aşa uşor să lasă Hollywoodul în spate...

foto: Brian Rowan pentru DailyMail

Mai multe