Courtney Love şi Elle Fanning, blonde şi diferite, în acelaşi shooting

14 noiembrie 2013   News

Ce pot avea în comun văduva neliniştită a lui Kurt Cobain şi una dintre cele mai delicate actriţe tinere ale momentului, Elle Fanning? Până acum, mai nimic. Însă cele două vedete sunt două dintre cele şapte celebrităţi care apar, fiecare, pe copertele

Ce pot avea în comun văduva neliniştită a lui Kurt Cobain şi una dintre cele mai delicate actriţe tinere ale momentului, Elle Fanning? Până acum, mai nimic. Însă cele două vedete sunt două dintre cele şapte celebrităţi care apar, fiecare, pe copertele ediţiei de iarnă a publicaţiei 7 Magazine, Fantasy Issue.

Deşi fac parte din generaţii diferite, ambele blonde arată la fel de sexy în shootingul cu pricina. Courtney Love, în vârstă de 49 de ani, afişează o siluetă foarte suplă, purtând lenjerie neagră din dantelă şi fiind acoperită doar de o rochiţă transparentă. Pe copertă, însă, Courtney Love apare doar într-un sutien negru, din piele. Nu lipseşte nici ţigara, care, pentru solista trupei Hole, a devenit un adevărat accesoriu. În schimb, sora de doar 15 ani a Dakotei Fanning apare în ţinute galm, care o fac să pară mai matură decât este cu adevărat.

Click pe următoarea pentru mai multe poze!

Celelalte vedete de pe copertele 7 Magazine sunt Irina Shayk, Laetitia Casta, Karl Lagerfeld, editorul Vogue Carine Roitfeld şi Jared Leto.

Mai multe