“Credeam că voi muri”! Ce vedetă luptă cu teribila boală Lyme, cauzată de o căpuşă?

2 aprilie 2015   News

“Credeam că mor”, a început vedeta în cauză să îşi povestească drama. La 30 de ani, a speriat fanii, dar şi familia cu problemele sale tot mai acute de sănătate, care o ţineau foarte mult la pat. Nimeni nu ştia de ce. Recent, mărturisirea ei a bulversat media

“Credeam că mor”, a început vedeta în cauză să îşi povestească drama. La 30 de ani, a speriat fanii, dar şi familia cu problemele sale tot mai acute de sănătate, care o ţineau foarte mult la pat. Nimeni nu ştia de ce. Recent, mărturisirea ei a bulversat media: prinţesa punk, Avril Lavigne, are un caz sever de boala Lyme, cauzată de o bacterie transmisă prin muşcături de căpuşe. “Habar n-aveam că o muşcătură de insectă face aşa ceva”, a spus blondina.

Starul rock nu a mai fost văzută de luni bune în atenţia publică, tocmai din acest motiv, căci febra, durerile, oboseala şi erupţiile pielii au devastat-o atâta timp. “Abia puteam să mânânc, nu puteam să stau la piscină, mă târam spre patul meu”, a spus cântăreaţa despre momentele groaznice prin care a trecut chiar de ziua ei de naştere sărbătorită în Los Angeles. După ce a primit teribilul diagnostic, Avril s-a mutat acasă la părinţii ei, alături de Chad Kroeger (40), soţul ei.

Chiar şi aşa, boala a făcut ravagii. “Nu puteam respira, nu puteam vorbi şi nu puteam să mă mişc. Credeam că voi muri”. Fanii au susţinut-o încă din decembrie, de când au început să posteze mesaje de încurajare pentru ea. În timp ce presa specula că Avril se îndreaptă spre o clinică de dezintoxicare, ea, de fapt, lupta cu boala. Acum, se simte „80% bine”.

Boala Lyme este cauzată de muşcătura de căpuşă şi poate duce la infecţia încheieturilor, a inimii şi a sistemului nervos.

Mai multe