Crime care au zguduit Hollywood-ul! Vedete care au criminali în familie

29 martie 2017   News

Viaţa celebrităţilor nu înseamnă numai strălucire şi lipsa grijilor. Există anumite staruri care au avut de-a face cu adevărate tragedii din cauza unor membri de familie care au recurs, din varii motive, la măsuri extreme, precum crima.

William Balfour, cumnatul lui Jennifer Hudson

William Balfour a împuşcat mortal o bună parte din familia vedetei de culoare. În 2008, cumnatul actriţei i-a omorât pe mama lui Jennifer, pe fratele ei şi pe nepotul de 7 ani al acesteia. Criminalul a primit, în urma procesului, trei sentinţe pe viaţă, plus 120 de ani pentru alte infracţiuni, fără a avea vreodată posibilitatea de a fi eliberat.

Christian Brando, fiul lui Marlon Brando

Unul dintre cei 11 copii ai legendarului actor a pus mâna pe pistol, pe 16 mai 1990, şi i-a împuşcat mortal pe sora lui şi pe iubitul lui Cheyenne Brando. Acesta a primit ca pedeapsă 10 ani de închisoare, dar a petrecut doar 5 ani după gratii, fiind eliberat în 1996. Câţiva ani mai târziu, adică în 2008, şi-a pierdut şi el viaţa, la numai 49 de ani. Cauza morţii a fost stabilită ca fiind pneumonia, însă se zvoneşte că această boală a fost, de fapt, cauzată de SIDA.

Amanda Brumfield, fiica lui Billy Bob Thornton

Actorul hollywoodian nu prea ţinea legătura cu fiica sa, Amanda, când a fost înştiinţat că aceasta a fost condamnată pentru uciderea unui copil de 1 an, în 2011. Victima era un copil al cărei bone era Amanda. Nu se ştie ce anume a cauzat oribila crimă, însă vinovata a fost condamnată la 20 de ani de închisoare.

Charles Harrelson, tatăl lui Woody Harrelson

Tatăl faimosului actor a avut un serviciu cât se poate de neobişnuit. Era criminal plătit şi hoţ profesionist, drept urmare şi-a petrecut o bună parte din viaţă după gratii. A stat la răcoare în 1960, după aceea în 1968, pentru uciderea lui Sam Degelia, pentru care a primit o sentinţă de 15 ani de închisoare. A ieşit, însă, după numai 5 ani şi s-a reapucat de “meseria” sa. În 1979, l-a omorât pe judecătorul John Wood, crimă pentru care a primit o pedeapsă mai consistentă – două sentinţe pe viaţă. Până la urmă, Charles a murit în închisoare, în 2007.

Mai multe