Crina Abrudan, mireasa colecţiei lui Eli Lăslean FOTO&VIDEO

14 iunie 2017   News

Frumoasa blondă a îmbrăcat rochia albă de mireasă pentru gala aniversară ELLIS 25.

Crina Abrudan n-a ajuns până acum la altar, dar ar fi o mireasă superbă. Cel puţin, asta ne-a fost dat să vedem pe catwalk, luni, la Athenee Palace Hilton, unde a avut loc Gala ELLIS 25, evenimentul aniversar al designerului Eli Lăslean care a celebrat 25 de ani de excelenţă în modă.

Crina a defilat la finalul prezentării noii colecţii creată de Eli Lăslean într-o splendidă rochie albă, tip sirenă, cu voal şi dantelă şi cu un singur umăr acoperit delicat. Parura din cristale a completat perfect acest look boem, iar machiajul în tonuri de roz i-au conturat romantic trăsăturile frumoase.

Cum era de aşteptat, toată lumea a început s-o întrebe dacă se pregăteşte, într-adevăr, să devină mireasa lui Gabi Popescu. Invitată ieri în emisiunea lui Cătălin Măruţă, a dat câteva răspunsuri.

"Am zis să se liniştească lumea, că prea îmi purta de grijă, că m-am măritat, că nu m-am măritat, că aştept, că nu aştept, că am inele, că nu am inele... (...) Inelul ăsta îl am de vreo patru ani şi îl şi port, dar n-a remarcat lumea că îl port. (...) O să mă şi mărit, ca să nu-mi mai poarte lumea de grijă. După nouă ani..."

Mai multe