Crina Abrudan s-a căsătorit civil FOTO

6 iulie 2017   News

De astăzi, fosta ştiristă de la Antena 1 este doamna Popescu. Uite cum a fost ceremonia de la primărie.

După nouă ani de relaţie, Crina Abrudan şi Gabi Popescu sunt, în sfârşit, soţ şi soţie. Cei doi s-au cununat civil astăzi, la Starea Civilă a Sectorului 3, căsătoria lor fiind oficiată de însăşi Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Pentru această zi specială, frumoasa Crina Abrudan a ales să poarte o rochie fără umeri de la Marie Ollie, croită în stil rândunică, din dantelă crem pe fundal de saten roz, cu fundă în talie, la care a asortat perfect un buchet de bujori albi şi roz.

Fostul fotbalist, vădit emoţionat şi el, a purtat un costum bleu cu gri cu model gingham şi o cămaşă albă, fără cravată, descheiată lejer la gât.

Citeşte şi:

Uite ce rochie de mireasă şi-a ales Crina Abrudan

Crina Abrudan, mireasa colecţiei lui Eli Lăslean FOTO&VIDEO

Naşi le-au fost Luminiţa şi Cosmin Olăroiu.

"Am patru nume acum. Ioana Crina Abrudan Popescu.  Ne-a cununat Gabi Firea, în calitate de primar al Capitalei. Nu sunt însărcinată. După nuntă cred că am nevoie de o săptămână să dorm. Nu plecăm acum în luna de miere, ci la iarnă, pentru că mie nu-mi place frigul. Rochia de la cununie am ales-o ieri. E de la Marie Ollie. De la Tel Aviv (Galia Lahav) am cumpărat rochia de mireasa, care este tip sirenă", a declarat Crina, fericită în ziua marelui eveniment.

Mai multe