Cristiano Ronaldo a înlocuit-o pe Irina cu un manechin italian.Vezi cum arată aceasta!

26 mai 2015   News

Nu doar rusoaica de 29 de ani a mers mai departe şi a început o relaţie cu Bradley Cooper, ci şi cealaltă jumătate a cuplului devenit istorie: ne referim la fotbalistul portughez. Ei bine, Cristiano, de 30 de ani, se vede mai nou cu modelul italian

Nu doar rusoaica de 29 de ani a mers mai departe şi a început o relaţie cu Bradley Cooper, ci şi cealaltă jumătate a cuplului devenit istorie: ne referim la fotbalistul portughez.

Ei bine, Cristiano, de 30 de ani, se vede mai nou cu modelul italian Alessia Tedeschi, cea care l-a şi însoţit pe Ronaldo la meciul de Champions League de pe 13 mai, împotriva lui Juventus. Sau, mai bine zis, a primit o invitaţie VIP de la fotbalist, să urmărească meciul şi apoi să-şi petreacă noaptea cu el.

Se spune că cei doi s-au întâlnit cu ocazia filmărilor pentru campanile promoţionale ale brandului Armani Exchange, iar povestea de dragoste s-a înfiripat imediat.

Dar cine este acestă frumoasă Alessia Tedeschi? Un model de 24 de ani, fosta iubită a fiului lui Silvio Berlusconi, Luigi, şi fostă Miss Italia 2011.

Foto: Instagram

Mai multe