Cristina Şişcanu, primele declaraţii după întoarcerea de la Survivor România. De ce a intrat în conflict cu ispita Andi

28 ianuarie 2020   News

Cristina Şişcanu a participat la Survivor România, dar aceasta a fost eliminată rapid. A dezvăluit acum cum a decurs totul şi de ce a intrat în conflict cu Andi Constantin, fosta ispită de la Insula Iubirii. 

În urma probelor extrem de dificile de la Survivor România, Cristina Şişcanu a fost eliminată din competiţie. Ea a luptat până în ultima secundă, a dat tot ce a fost mai bun, dar gândul ei era acasă, la familie. 

Prezenta vedetei în concurs a fost una controversată, au apărut discuţii între concurenţi. Ea a povestit acum de la ce a pornit conflictul cu ispita Andi. 

"A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenţia războinicilor care râdeau şi nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A păţit o fractură musculară, iar razboinicii erau neinteresaţi. Andi era foarte ironic şi arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenţia. Nu înţeleg de ce am fost criticată.

Nu înţeleg de unde e acest val de critici. Eu le-am vorbit frumos. Acest băiat, Andi, am înţeles că este foarte cunoscut din nişte show-uri matrimoniale, am înţeles că a făcut şi videochat. Treaba lui. Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage şi pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut aşa de prost gust. Eu i-am zis «poftim educaţie». Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită şi am copii", a spus Cristina Şişcanu în mediul online. 

Scrisoarea de ADIO lăsată de Cristina Şişcanu familiei, înainte de plecarea la Survivor România

Cristina Şişcanu a scris mesajul de adio în lacrimi. Îi era incredibil de greu să stea departe de Petra, mezina familiei. 

“Baby, îţi las această scrisoare acum, după ce am plecat spre o experienţă care va cântări, probabil, în viaţa mea mult mai mult decât mi-am imaginat. De la ţine am învăţat că nu e bine să ratezi niciun tren care se opreşte în staţia ta. Nu ştiu spre ce orizonturi mă va duce acest drum, dar cert e că la final îmi voi cunoaşte mai bine limitele şi, evident, voi fi şi mai puternică, şi mai determinată."

Mai multe