Cristina Spătar, aniversare în lacrimi. Vezi primele ei declaraţii

17 iunie 2016   News

După despărţirea oficială făcută publică de soţul ei, Alin Ionescu, cântăreaţa a avut o primă apariţie televizată.

Cristina Spătar a încercat să le zâmbească fanilor.

Astăzi, la Antena Stars, am văzut o Cristina Spătar în lacrimi, copleşită de deznodământul căsniciei sale şi de comentariile celor din jur. O Cristina Spătar care astăzi împlineşte 44 de ani şi care, în ciuda scrisorii publicate ieri de soţul ei, Alin Ionescu, în care acesta şi-a expus motivele pentru care îşi doreşte divorţul, a venit astăzi cu un buchet de flori la ea. Un ultim gest, care însă nu îndulceşte prea mult amarul în care s-a scufundat relaţia lor.

„Îmi doresc linişte în familia noastră", spunea ea astăzi la Antena Stars, resemnată cumva.

"Pentru mine ziua de azi e ca un nou început. De dimineaţă plâng încontinuu, din cauza emoţiilor. Mi-au scris mulţi oameni care mă iubesc. Chiar dacă nu sunt atât de puternică cum mă văd ei, sunt şi eu o biată femeie care încearcă să facă faţă problemelor… De dimineaţă a venit Alin la mine cu cadoul şi un pupic. Am apreciat. Sper să rămânem buni prieteni. Noi chiar ne-am căsătorit din dragoste şi am avut nişte evenimente foarte frumoase”, a spus ea cu ochii în lacrimi.

De altfel, tot Alin Ionescu a fost şi cel care i-a sărit în ajutor după ce a avut accidentul de maşină de acum două zile şi care a ţinut presa departe de casa lor, dând toate informaţiile de care era nevoie. Semn că, în ciuda tuturor lucrurilor, e totuşi mama copiilor lui şi respectă trecutul pe care l-au trăit împreună.

Iar Cristina are, la rândul ei, două motive importante pentru care să meargă mai departe: Aida şi Albert.

Mai multe